Sosyal medya fenomenlerini markalar ile bir araya getiren INFLOW Global Summit, Türkiye ve dünyadan çok sayıda içerik üreticisi, seyahat yazarı, sosyal medya fenomeni ve marka liderlerinin katılımıyla İstanbul'da başladı.

328 UÇAK VAR

THY Satış Başkanı Ahmet Harun Baştürk, INFLOW Global Summit'ın açılışında yaptığı konuşmada, THY'nin 300'ü aşkın farklı destinasyona uçtuğunu bildirdi. Baştürk, "Bizim işimiz sadece misafirlerimizi A noktasından B noktasına taşımak değil. Aynı zamanda dünyayı keşfetmeleri, kendilerini keşfetmeleri için teşvik ediyoruz. Misafirlerimize bu anlamda ilham vermeye devam ediyoruz. Bunu yaparken çok genç bir filoyla çalışıyoruz. Şu an aşağı yukarı 328 tane uçağımız var. Bunların 210 tanesi yeni uçaklarla değiştirildi. Yaş ortalaması da 6,4. Sürekli olarak kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Aynı zamanda misafirlerimizin de dünyanın dört bir yanını keşfetmesine yardımcı oluyoruz" ifadelerini kullandı.

6 defa "Avrupa'nın en iyi hava yolu" seçildiklerini belirten Baştürk, "THY, reklam ve influencer pazarlama kampanyaları ve iletişim çalışmaları ile sosyal medyayı efektif şekilde kullanarak dünyanın dört bir yanındaki milyarlarca insana ulaşmaya çalışıyor" dedi.