OTAT Gıda, yeni çıkardığı ürünü OTAT Sürsene Sade ve Biberli Kaymaklı Peynir Lezzetleri'nin, her ikisinin ambalajı ile birlikte hazırlanan en yaratıcı kahvaltı sofralarının fotoğraf sahiplerini tek taş pırlanta yüzük ile ödüllendirdi. 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında yapılan yarışmada, 14 şanslı OTAT sever pırlantalarına kavuştu

OTAT Gıda'nın yeni ürünü OTAT Sürsene Sade ve Biberli Kaymaklı Peynir Lezzetleri' ile başlattığı 'Tek Taş Pırlanta Yüzük Kampanyası'nda pırlantalar sahiplerini buldu. Çeşitli illerden yarışmaya katılan OTAT Sürsene Sade ve Biberli Kaymaklı Peynir Lezzetleri'nin bulunduğu en güzel kahvaltı sofralarının fotoğrafları çeken 14 şanslı tüketici, pırlanta yüzük sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Piazza AVYM'de gerçekleşen törende konuşan OTAT Gıda Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş, yarışmaya çok yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

SÜPRİZLER DEVAM EDECEK
Özel jüri üyelerinin bulunduğu seçiçi bir kurul ile fotoğrafları seçtiklerini belirten Yeşilbaş, "Yarışmamız, Samsun, Ankara, Kırıkkale, Erzincan, Çorum, Amasya ve Kastamonu'dan Giresun'a kadar olan tüm illerden yoğun ilgi gördü. Çok keyifli fotoğraflar ile karşılaştık. Bu anlamda çok özel jüri üyelerinin bulunduğu bir seçiçi kurul ile çalıştık. Seçici kurulumuzda, Ordu Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, 19 Mayıs Üniversitesi Ögr. Gör. Atanur Sevim, Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği (SAMFAD) Başkanı Abdullah Sezgin, Fotoğraf Sanatçısı Güngör Çınar, ben ve Tasarım Ofisi Görkem Güvendi yer aldı. 260 fotoğrafın değerlendirildiği yarışmada, yarışma şartnamesinde yer alan fotoğraf tekniklerinin yanı sıra kurgu ve tasarım ilkeleri göz önünde bulundurularak 19 fotoğraf final turuna kaldı. Bu fotoğralardan 14 yaratıcı fotoğraf sahibine Zen marka Tektaş Pırlanta yüzük hediye ettik. Yarışmamıza ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz. Sürsene Soframda yarışmasının kazanan fotoğrafları www.otatsursene.com web sayfasından sergileyeceğiz. OTAT Gıda olarak yeni süprizlerle tüketicilerini şaşırtmaya devam edeceğiz. Amacımız bu lezzeti tüm tüketicilerin tatmasını sağlamak" dedi.

SAMSUN'DA HER YERDE
OTAT sürsene kaymaklı peynirin, süt ürünleri kategorisinde yeni bir sayfa açtığını sözlerine ekleyen Yeşilbaş, tüketicilerin OTAT sürsene kaymaklı peyniri Samsun'daki ulusal ve yerel marketler ile discount (indirim) marketlerinde bulabileceklerinin de altını çizdi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
OTAT Samsun Bölge Müdürü Şükrü Erboğa ise, "OTAT bölgeye ekonomik anlamda katkı sağlayan firmalardan bir tanesidir. Vergisini bu bölgeye aktaran yaklaşık 130 kişiyi istihdam eden ve 2 bine yakın köylüye destek veren bir firmadır. OTAT olarak böyle bir yarışma yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanları hem yeni lezzetlerimizle hem de tek taş pırlanta yüzük ile buluşturduk. Yarışmaya katılanlara teşekkür ediyor, kazananları ise kutluyorum" diye konuştu.

Pırlanta tek taş yüzük kazanan 14 şanslı isim ise şöyle: Musatafa Alperen Karaoğlu, Selma Köse, Çağla Şahin, Ufuk Seferoğlu, Yeliz Özer, Ebrar Çevik Menç, Hilal Güvendi, Murat Düz, Deniz Köksal, Yasemin Orhan, Yunus Yıldız, Zehra Özeren, Öğünç Emirbuyuran, Mahmut İbrahimoğlu.

MUTLUYUM
Yarışmaya Tokat'tan katılan ve pırlanta sahibi olan Zehra Özeren, yarışma sayesinde OTAT'ın yeni ürünüyle tanışma fırsatını bulduğunu belirterek pırlanta yüzük sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

YÜZÜK ÇOK GÜZEL
Fotoğrafla hobi olarak uğraşan şanslı OTAT severlerden Selma Köse ise, fotoğrafının seçilmesine çok sevindiğini kaydederek pırlanta yüzüğü çok beğendiğini kaydetti.

TEŞEKKÜRLER
Eşleri için yarışmaya katılan Yunus Yıldız ve Ufuk Seferoğlu ise OTAT'a teşekkür etti.

Ayşe KUŞCU