Türkiye'de FETÖ ile mücadelede başarılı operasyonların yapılmasında önemli rolü bulunan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'un, son günlerde bazı medya kuruluşlarınca hedef gösterilmesi, örgütün yeni algı operasyonu olarak değerlendiriliyor.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'un 15 Temmuz darbe girişiminden sonra gerçekleştirilen operasyonlarda, 9 il ve ilçede FETÖ üyesi oldukları iddia edilen 60 vali yardımcısı ve kaymakam ile 2 bini aşkın kamu görevlisinin gözaltına alınmasına sağladığını görmemezliğe gelen bazı medya kuruluşları, mücadeleyi kesintiye uğratmak için büyük çaba sarf ediyor.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'un Adli Yıl açılışı sonrasında yaptığı basın toplantısında, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gönderilen FETÖ'nün gizli haberleşme programı 'ByLock' içeriklerinde Samsun ile ilgili görüşme tutanağı sayısının 800 binin üzerinde olduğunu açıklamış, içeriklerin uzman ekiplerce incelendiğini ve raporlandığını kaydetmişti.

Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'u yıpratmaya yönelik algı operasyonunun FETÖ'nün kripto elamanlarınca yürütüldüğü de iddialar arasında yer alıyor.

Samsun Haberleri