Aziz Atik Otomotiv, kurumsal firmalara sağladığı araç desteğiyle öne çıkıyor. Samsun Renault Yetkili Satıcısı Aziz Atik Otomotiv, Borsan Kablo ve Borsan Grup bünyesindeki şirketlere 22 araç kiralayarak sektördeki iddiasını bir kez daha kanıtladı.

AZİZ ATİK GÜVENCESİ

Aziz Atik Otomotiv'le yıllardır çalıştıklarını vurgulayan Borsan Kablo Genel Müdürü İsmail Öz,"2018 yılı için 22 araç kiraladık. Yıllardır Aziz Atik Otomotiv'le çalışıyoruz. Çalışma ortaklarımızdan ilk yıllarında araba satın alıyorduk ancak servis ve araç desteğinin çok iyi olması nedeniyle artık kiralama yapıyoruz. Aziz Atik güvencesi olduğu için araç filomuzun tamamını buradan oluşturuyoruz. Araçların yakıt kullanımı ve gösterdiği performans çok iyi. Aziz Atik Otomotiv'e ve Satış Müdürü Mine Uyar'a bize yıllardır gösterdiği ilgi ve sağladığı ürün desteği için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

BORSAN'A TEŞEKKÜR

Borsan Grup'la kurdukları iyi ilişkilerden memnuniyet duyduklarını söyleyen Aziz Atik Otomotiv Satış Müdürü Mine Uyar, "Borsan Kablo'ya 22 adet Megane Sedan Touch 1.5 araç kiraladık. Aziz Atik Otomotiv'i tercih eden Borsan Kablo Genel Müdürü İsmail Öz, Borsan Kablo İdari Hizmetler Yöneticisi Murat Sezen ve Borsan Grup'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Uyar, sloganlarının "Aracınızın yakıtını doldurun, gerisini bize bırakın" olduğunu ifade etti. Satış Müdürü Mine Uyar, aracı teslim almaya gelen Borsan Kablo İdari Hizmetler Yöneticisi Murat Sezen ve Borsan Kablo personelini kapıda çiçeklerle karşılayarak çikolata takdim etti.

Şükrü Berk ASKAR