İkizler burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? İkizler burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı ikizler burcu yorumu:

Şubat ayına parasal ödemelerinizin, banka işlemlerinin, alacak verecek konularınızın ön planda olması damgasını vuracak.

Özellikle 01 Şubat'ta sinirli olmamaya ve parasal konuların arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde aranızda bir sıkıntı ve problem yaratmamasına dikkat etmeniz gerekecek.

03 Şubat'ta hayat sizi birçok açıdan destekliyor. Özellikle ortaklaşa atılacak adımlarda, özel hayatınızda, geleceğinize yönelik plan ve programlarınızda kalıcı ve somut sonuçlar alabileceğiniz bir gün içinde olacaksınız.

06 Şubat, şanslı tarihlerden bir tanesi. Ev, aile ve yuva alanlarınızdaki ve emlak konusundaki şanslar ve fırsatlar, parasal konularda güzel anlaşmalar içine girmenize neden olabilir.

07 Şubat'ta sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizin işin içinde olduğu işlerinizde, parasal konularda dikkatli adımlar atmakta fayda var.

08 Şubat'ta Kova burcunda oluşan Yeniay sizin seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Eğer bu alanlardan birinde bir işiniz varsa bu konuların daha fazla öne çıktığını görebilirsiniz. Bu konularda önemli kararları devreye sokabilirsiniz.

14 Şubat'ta işinizle ilgili önemli girişimlerde ve aynı zamanda ailevi konularda , şans sizden yana olacak. Karşınıza birden fazla fırsat çıkabilir.

17 Şubat'ta yabancılarla olan bağlantılarınızı ve ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Kendinizi iyi hissedeceksiniz, önemli anlaşmalar yapacaksınız, tanıtımlar, anlaşmalar için olumlu bir süreçte olacaksınız.

19 Şubat itibarıyla artık tam anlamıyla kariyerinize odaklanacağınız bir dönem söz konusu. Toplumsal konular daha fazla ön plana geçmeye başlayacak, göz önünde olacaksınız, insanlar için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

22 Şubat'ta oluşan Dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Ailevi alanlarda, emlakla ilgili konularda duygusal kararlar gündeminizde olacak. İlgi alanınızı işinize daha fazla yöneltmişken vaktinizi ailenize harcamak durumunda kalmanız, her iki taraf arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğinin altını çizmekte.

25 Şubat, gelecekle, ortaklaşa iş konularıyla ilgili alanlarda önemli sonuçlar, önemli anlaşmalar, kalıcı adımlar söz konusu olabilir. İlişkinizde geleceğinize dair önemli kararlar almak istiyorsanız 25 Şubat ve 27 Şubat tarihlerinde bu düşüncelerinizi, bu konuşmalarınızı aktive edebilirsiniz.

28 Şubat'ta iş ve kariyer alanlarında bir yandan duygusal olacaksınız, bir yandan da yaratıcılığınız yüksek olacak. Ailenizle, babanızın ya da annenizin sağlığı ile ilgili konularda da enerji biraz düşük çalışacağından 28 Şubat tarihine dikkat etmekte fayda var.