Samsun Haber: Yaklaşık iki aydır süren referandum heyecanı bugün yaşanacak. Samsun'da 940 bin 313 seçmen sandık başına giderken, Samsun protokol üyeleri de farklı il ve ilçelerde oy verme görevini yerine getirecek.

KILIÇ, DEDESİNİN OKULUNDA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım İlçesi'nde dedesinin adını taşıyan İlyas Kılıç İlkokulu'nda oy kullanacak. Samsun Valisi İbrahim Şahin ise Atakum'daki Fahrettin Ulusoy İlkokulu'nda, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da İlkadım'da bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde sandık başına gidecek.

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİ

AK Partili Milletvekilleri de sandık başına giderek referandum heyecanı yaşayacak. Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Atakum Kuzey Yıldızı İlkokulu'nda, Ahmet Demircan İlkadım Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Fuat Köktaş İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'nda, Hasan Basri Kurt Kavak Yaşar Doğu İlkokulu'nda ve Orhan Kırcalı da Bafra Fatih Ortaokulu'nda oyunu kullanacak.

CHP'li milletvekillerinden Kemal Zeybek Havza Şehit Uzman Çavuş Osman Ünal Kız Meslek Lisesi'nde, Hayati Tekin Tekkeköy Çırakman Şehit Hayri Alkan İlkokulu'nda; MHP'li Milletvekili Erhan Usta ise Ankara'nın İncek Mahallesi'ndeki Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu'nda oy kullanacak.