Samsun'un İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi'nde hizmet veren Hak-iş Oyuncak, yüzlerce marka ve binlerce çeşit ile çocukların hayallerini süslüyor.

Mağazanın en alt katında yer alan Çebi Toys ise yeni konseptiyle sektöründe Samsun'da kalite ve güvenli hizmetin tek adresi oldu.

1970'Lİ YILLARDAN GÜNÜMÜZE

Amaçlarının, hayal gücünün oyuncakla birleştiği bir adres oluşturmak olduğunu ifade eden Hak-iş Oyuncak Çebi Toys Firması Sahibi Ömer Çebi, "Hak-iş Oyuncak olarak aşağı yukarı 1970'li yıllardan beri sektörün içinde hizmet veriyoruz. 2017 yılının başı itibariyle de Çebi Toys olarak marka ürünler ve çeşitin daha fazla olduğu parekende mağaza konseptine girdik. Müşterilerimize hem toptan hem de parekende bazında hizmet vermeyi düşünüyoruz" dedi.

YÜZLERCE MARKA, BİNLERCE ÇEŞİT

2010 yılında, halen hizmet verdikleri binada Hak-iş Oyuncak olarak hizmet verdiklerini hatırlatan Ömer Çebi, "2017 itibariyle de binamızın en alt katında, yepyeni bir konseptle Çebi Toys'un faaliyetlerini sürdürüyoruz. Oyuncak mağazamızda yüzlerce marka ve binlerce çeşit ile hizmet veriyoruz" diye konuştu.

KARADENİZ BÖLGESİ'NDE TEK

Hak-iş Oyuncak çalışanı Orhan Kılıç ise, "Yaklaşık 4 yıldır burada çalışıyorum. Çebi Toys olarak böyle bir mağaza açtık. Samsun'da hatta Karadeniz'de böyle bir mağaza yok diyebilirim. Çocuk oyun parkımız, her şeyimiz çok güzel. Herkesi bekleriz. Yeri geliyor biz bile eğleniyoruz burada" dedi.

ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN DİYE

Firma yetkilileri 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel %30 a varan indirimler sunuyor.

Ayrıca www.cebitoys.com web adresinden online satışa başladıklarını dile getiriyorlar.