HABER'E ANLATTI

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde 5. yılını geçirecek olan Ladik Belediyespor'da teknik heyet gözünü zirveye dikti. Pazar günü topbaşı yapacak olan Turuncu-Beyazlılarda Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, hedeflerini Haber Gazetesi'ne anlattı. Geçen sezonu Samsun birincisi olarak tamamladıklarını ancak bunu başarı olarak görmediklerini söyleyen Eyüp Narşap, "Kimilerine göre başarı olarak görülen sonuç bizim için başarı değildi. Sadece geçtiğimiz sezon güzel sonuçlar aldık diyelim"dedi.

BORCUMUZ VAR

Bu sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini belirten Narşap, "Grubumuzda eğer sezonu ilk sırada tamamlayamazsak kendimizi başarısız olarak görürüz. Bu sezon artık bu ilçeye şampiyonluk gelmeli. Kim ne kadar iddialı ise bizde o kadar iddialıyız. Ladik camiasına bu başarıyı bir borç olarak görüyoruz, aynı senaryoları tekrar yaşamak istemiyoruz. Tüm gayemiz Samsun'a profesyonel bir takım daha kazandırmak. Bu konuda hem Samsun spor kamuoyundan hemde Ladik camiasından sonsuz destek bekliyoruz"diye konuştu.

DOĞRU OLAN BİZDE

Transferde aylarca çalıştıklarını sabahlara kadar oyuncu analizleri yaptıklarını dile getiren Narşap, "Bir oyuncuyu en az 5 gün bütün yönüyle inceledik. Tüm transferde isme göre değil işimize yarayacak kaliteli isimleri almaya çalıştık. Çok iyi oyuncu değil, doğru olan oyuncuyu seçmeye çalıştık ve duygusal hareket etmedik. Cumartesi Ladik'te toplanacağız ve pazar günü çift idmanla topbaşı yapacağız. 20 gün Ladik'te çalıştıktan sonra 15 günlük kamp için Nevşehir'e gideceğiz. Camiamız bize güvensin ve destek versin. İnşallah herşeyin güzelini yaşayacağız"dedi.

Salim YILDIZ... ÖZEL