Samsun Haber: Samsun'un Yakakent İlçesi'ne henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı babasının başına baltayla vurup öldürdükten sonra cesedini tezeklerin içine gömdüğü iddia edilen oğul kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, katil zanlısı oğulu her yerde aramaya başladı.

BALTAYLA SALDIRDI

Yassıdağı Mahallesi'nde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 30 yaşındaki Serkan İ., önceki sabah evlerinin arkasında bulunan ahırda babası Kazım İ. (71) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ahırın önünde bulunan baltayı alan Serkan İ., babasına saldırdı. Başına üç balta darbesi alan baba Kazım İ., kanlar içerisinde yere yığıldı.

PİSLİĞE GÖMDÜ

Babasının cesedini ahırdan sürükleyerek arka tarafında bulunan ve kemre olarak tabir edilen hayvan pisliği içerisine gömen Serkan İ., iddiaya göre yerdeki kanları da su ile temizleye çalıştı. Daha sonra olay yerinden uzaklaşan katil zanlısı, kayıplara karıştı.

CESEDİNİ BULDU

Bu arada babasını arayan ancak bulumayan ağabey Selami İ., ahırdaki kan izlerini fark etti.

Kan izlerini takip eden Selami İ., ahırın arkasında bulunan kemrelerin kazıldığını gördü.

Bunun üzerine aynı yeri tekrar kazan ağabey, babasının cansız bedeniyle karşılaşınca şoka girdi. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı.

HER YERDE ARANIYOR

Oğlu tarafından vahşice öldürülen baba Kazım İ'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Alaçam Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cinayeti işlediği tespit edilen ve olay sonrasında ormanlık alana kaçtığı belirlenen Serkan İ. (30) jandarma tarafından her yerde aranıyor.

3 KİŞİYİ BIÇAKLAMIŞ

Öte yandan babasını baltayla öldürüp kayıplara karışan ve psikolojik sorunları olduğu tespit edilen Serkan İ.'nin daha önce de annesini, kardeşini ve eniştesini bıçakladığı ortaya çıktı. 2015 yılında da pompalı tüfekle Bafra Nüfus Dairesi'ne gelen Serkan İ'nin
başkasına ait adres istediği ve alamayınca görevli memura tüfekle ateş ettiği öne sürüldü.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Bu sabah saatlerinde katil zanlısı emniyet mensuplarının sıkı takibi sonucu ayaklarından vurularak yakalandı.

Ümit CEYLAN