Büyük ikramiyenin 70 milyon lira olduğu Milli Piyango yılbaşı biletlerine Samsun'da da ilgi büyük. Çekilişi kısa bir süre kala vatandaşlar bayilerin ve seyyar satıcıların yolunu tuttu. Vatandaşların büyük hayallerle bilet aldığını söyleyen biletçiler, biletlerin tükenmek üzere olduğunu söyledi.

HAYALLER BÜYÜK

Mecidiye Çarşısı'nda bilet satan Mehmet Dere, büyük ikramiyenin geçen seneye oranla çok arttığını söyleyerek, "Vatandaşlar biletlere yoğun ilgi gösteriyor. Son biletler de tükenmek üzere. En çok çeyrek bilet satıyoruz. 70 milyon lira çok büyük bir rakam. Bilet alan vatandaşlar, ikramiye kendilerine çıkması halinde hayır işlerine harcayacaklarını söylüyor. Kimisi ise apartman alırım araba alırım diyor. Umuyorum ki herkes mutlu olur" diye konuştu.

UMUT SATIN ALDILAR

Her sene bilet aldığını söyleyen vatandaş Emin Coşkun, "Ülkemizin ekonomik durumu ortada. Yıllarca çalışsak bile rahat bir hayat süremeyiz. Bir umut yılbaşı bileti aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı. Şansını denemek istediğini belirten Mehmet Eyüp ise, "Büyük ikramiyenin çıkmasının çok zor olduğunu biliyorum ama yine de bir ihtimal diyerek bilet aldım. Umarım büyük ikramiye tek kişiye çıkmaz, 4'e bölünür" şeklinde konuştu.

Şükrü Berk ASKAR