Balık burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? Balık burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı balık burcu yorumu:

01 Şubat'ta sosyal ortamlarda ve çevrenizde sinirli hareketlerle, kafanıza buyruk davranışlarla hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla anlaşmak kolay olmayacak.

03 Şubat sizi destekliyor. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda geri planda duracaksınız ama bütün bunları yapmak işinize yarayacak çünkü bir yandan da toparlamanız gereken işlerinizin üzerine düşeceksiniz.

06 Şubat'ta özel hayatınızda sosyal çevrelerde alacağınız bir teklif sizi çok mutlu edebilir. İnsanların beğenisini üzerinizde hissedeceksiniz. Bir yandan da karşı taraftan alacağınız teklifle ayaklarınız yerden kesilebilir.

08 Şubat'taki Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu Yeniay'ı sadece kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak, bilinçaltı düzenlemeleri yapmak ve psikolojik yardımlar almak için kullanabilirsiniz.

10 Şubat'ta karşınıza çok güzel bir teklif gelecek. Bu teklif, sosyal ortamlardaki insanların desteğini üzerinize aldığınızı gösteriyor. 14 Şubat tarihi, yine keyifli tarihlerden. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız bir tatil programı, bir seyahat keyfinizi yerine getirecek. Hayatınızda bir insan yoksa uzak ortamlarda, tatilde, seyahat halindeyken ya da eğitimle ilgili alanlarda aşkı bulmak söz konusu.

17 Şubat itibarıyla kendinizi biraz sosyal ortamlardan uzaklaştırabilirsiniz. Gerek ikili ilişkilerinizden gerek sosyal ilişkilerinizden izole olabilirsiniz.

19 Şubat'tan sonra kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Bir anlamda sağlığınızda düzelmeler olabilir. Artık görünür hale gelmek isteyeceksiniz ve kimliğinizi dış ortamlarda ortaya koyacaksınız.

22 Şubat'taki Dolunay, özel hayatınızı etkileyecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hassas birtakım kararlar karşınıza gelebilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu süreçte eşinizin ya da partnerinizin hayatındaki oluşumlar sizi zorlayabilir. Kendi hayatınız ve karşı tarafın hayatı arasındaki dengeyi iyi kurmaya özen gösterin.

25 Şubat'ta bazı fikirleriniz, patronlarınız ve sizi destekleyen olgun, tecrübeli insanlardan yana etkili olacak. Yine bu süreçte önemli bir anlaşma karşınıza gelebilir.

27 Şubat'ta parasal konularda beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle elinize para geçebilir ya da ticari anlaşmalar karşınıza gelebilir.

28 Şubat'ta kişisel hayatınızda birtakım kararsızlıklar, yanılgılar, belirsizlikler oluşabilir. Bir yandan da sanatsal işle uğraşıyorsanız çok şanslı ve yaratıcı etkiler altındasınız.