Milyonlarca öğrencinin eğitim gördüğü Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde her dönem kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kayıt işlemlerinizi online işlemler yardımı ile yapabileceğiniz gibi aynı zamanda şehrinizde bulunan kayıt bürolarından da kolaylıkla yapabilirsiniz.

AÖF kayıt yenileme işlemi bugün itibariyle başladı ve 4 Mart'a kadar kaydınızı yenilemeniz gerekmekte.

AÖF kayıt yenileme işlemlerimizi online olarak yada bulunduğunuz şehirdeki AÖF bürolarından şahsen yapabilirsiniz. AÖF kayıt yenileme dönemi toplamda 11 gün sürecektir.

AÖF kayıt yenilemek için yapmanız gereken ilk şey harç ücretini yatırmak. Harcı yatırdıktan sonra ise ders seçimini kolaylıkla yapabilirsiniz. Gerekli olan harç bedelinizi, internet üzerinden, ATM'lerden ve şubelerden yatırabilirsiniz. Şubeler üzerinden para yatırmak isteyen kişilerin mesai saatleri içerisinde paralarını yatırmaları gerekmektedir. ATM ve internet üzerinden harç yatırmak isteyen kişiler ise, diledikleri zaman 7/24 işlemlerini yapabilirler.

Harç bedelini yatırmış olan öğrenciler, ders kaydını yapabilmeleri için üniversitenin siteleri üzerinden online girişlerini yapmaları gerekmektedir. Anadolu Üniversite'si internet sitesi üzerinden de bu işleminizi yapabilirsiniz. Bu aşamadan sonra T.C kimlik numaranızı ya da e-posta adresinizi ilgili yere girmeniz gerekmektedir. Daha sonrasında belirlemiş olduğunuz şifrenizi giriniz.

AÖF bahar dönemi ara sınavları 16 – 17 Nisan 2016 tarihinde, final sınavları ise 4-5 Haziran 2016 tarihinde yapılacaktır.