SAMSUN'UN GURURLARI

Uluslararası yarışmalarda ses getiren başarılara imza atan Samsunlu milli sporcuları Vali Osman Kaymak makamında ağırladı. Vali Kaymak, Fransa'da düzenlenen Dünya Para Atletizm Grand Prix 9. ve son ayak müsabakalarında Uzun Atlama Branşında 5.17 lik derecesi ile üst üste 7.kez Altın Madalya kazanan Samsunlu sporcu Esra Bayrak, İspanya'da Dünya Yıldızlar-Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda Makaralı Yayda Dünya 3.sü olan Emirhan Kısa ve Macaristan'da düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Devrim Aydın, gümüş madalya kazanan Yunus Ercin ve Gizem Kocaoğlu ve bronz madalya kazanan Beyza Aydın'ı tebrik ederek, çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYIN

Vali Osman Kaymak, "Genç sporcularımız her gün güzel haberlerle Samsun'umuzu mutlu ediyorlar. Diyoruz ki Samsun bir spor kenti. Spor altyapımız çok iyi. Sporda başarmak çok önemlidir. Başarı elde etmek sonraki sporculara büyük bir motivasyon oluyor. Ben sizleri öncelikle tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin. Sizler bizlere büyük bir gurur yaşattınız. Biz istiyoruz ki milli sporcu milli birliğimizi, kültürümüzü, atalarımızı ve şehitlerimizi bilsin. Müsabakalarda mücadele ederken şehitlerimizi unutmasın. Bizler için, bayrak için, vatan için ve ezan için canını feda eden şehitlerimiz için mücadelesini yaparak bayrağımızı göndere çektirsin" dedi. Ziyarette ayrıca, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'da hazır bulundu.

ESRA'DAN ÖZEL ÖDÜL

Dünya Para Atletizm Grand Prix 9. ve son ayak müsabakalarında altın madalya kazanan milli sporcu Esra Bayrak, Fransa'dan getirdiği Eyfel Kulesi biblosunu Vali Osman Kaymak'a hediye etti.