Haber Radyo'da Kaan Ali Kolcuoğlu'nun hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki stüdyo konukları "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" özel program nedeniyle her biri kendi alanında başarılı beş kadın yazar / şairle özel bir program gerçekleştirilecek.

Yazar Asude Mert (Kutsal Işık / Eva Maria) Yazar / Şair Olcay Yücel (Yüreğimdeki Cam Kırıkları) Öykücü Semrin Şahin (Kadın Olsaydınız Anlar mıydınız?/Güvercinler Zamanı) Şair Nermin Eker (Gül Yüreğim) Yazar / Şair Zühre Meryem Kaya (Çeşitli gazete, dergi, haber siteleri köşe yazarlığı ve sesli şiirler) katılacağı " kadın hakları ve kadına şiddet " konulu özel yayında, şiir, düz yazı ve öykü üzerine söyleşiler yer alacak.

Programda ayrıca, günün anlamına yaraşır, toplumun kanayan yarası olan kadın hakları, kadına şiddeti ve kadın olmanın zorlukları da paylaşılacak.

HAYATI ISKALAMAMAK GEREK

Haklısınız hayatı ıskalamamak için koşmak gerek ama bu koşturmacada bir soluklanma anı için kent hikayeleri biraz hayata dair aforizm ve kenar kıyı sohbetleri ile sanata dokunan program "Dönence" hafta içi her gece tam 22:00'da Haber Radyo 103.5'te

'Bir radyodan fazlası olabilmek' sloganıyla ve doğru haber kaliteli müzik yayın politikası içinde olan Haber Radyo 103.5'te olsun kulağınız.