Samsun amatör futbolunda yetiştirdiği isimlerle önemli bir yere sahip ekiplerinden Samsun Büyükşehir Belediyespor, yeni yetenekleriyle çalışmalarına devam ediyor. U9, U10, U11, U13, U15 ve U17 takımları, yeni sezona bileniyor. Mavi-Beyazlıların Genel Koordinatörü Ali Alıntaş, altyapıda 300 oyunculuk bir sporcu ordusuna sahip olduklarını belirterek, "Büyükşehir kulübü olarak her zaman altyapıya önem verdik. Bünyemizde yetiştirdiğimiz yetenekli oyuncuları Samsun'a ve Türk futboluna kazandırdık. Bundan sonra da misyonumuzu devam ettirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Alıktaş, A Takım antrenmanlarına ise Ağustos sonunda başlayacaklarını sözlerine ekledi.

DENEYİMLİ ANTRENÖR KADROSU

Antrenörler Yaşar Kızak, Şeref Gers, Hüseyin Özmen ve Levent Açıcı yönetiminde Mavi-Beyazlılar, haftanın 4 günü antrenmanlarını gerçekleştiriyor.

GELECEĞİN YETENEKLERİ

Büyükşehir Belediyespor'un minik kramponları, antrenmanlarda gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Deneyimli antrenörler tarafından inci gibi işlenen minikler, geleceğin yetenekleri olarak lanse ediliyor.

Tugay BAŞSAN