Samsunspor taraftarı, Karabük deplasmanında kendilerine ayrılan bölümü doldururken, maç bitiminde istenmeyen olaylar yaşandı.

Samsun'dan Karabük'e giden tüm otobüslerin camları kırılırken, Samsunspor taraftarlarını püskürtmek için pompalı tüfeklerle kurşun atıldığı iddia edildi. Taraftarlar, "Canımızı zor kurtardık" dedi

MAÇ ÖNCESİ VE SONRASI
Kırmızı- Beyazlı taraftarlar, Karabük deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmadı. Maç öncesi Samsunspor tribününde henüz belirlenemeyen bir nedenle olaylar çıktı ve biri polis olmak üzere 6 kişi yaralandı. Maç sonrası ise bu kez Karabükspor taraftarı, Samsunspor otobüslerine saldırdı. Samsun'dan Karabük'e giden otobüslerin camları kırılırken, Samsunspor taraftarı da otobüslerden aşağı inip, Karabüksporlulara karşılık verdi. Bu esnada ise Karabükspor taraftarı ve çevreden havaya yaklaşık 20 el kurşun atıldığı iddia edildi.

HAVAYA KURŞUN ATILDI
Taraftarlar, pompalı tüfeklerle de kurşun atıldığını iddia ederken, bu durum üzerine ise Samsunsporlular apar topar otobüslere binip olay yerinde uzaklaştı. Taraftarlar jandarma ekiplerine konuyu iletirken, ekiplerin gecenin ilerleyen saatlerine kadar olay yerinde incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Tüm Samsunspor taraftar grupları olayları kınarken, "Camlarımız kırıldı, ardından biz otobüslerden aşağı inince pompalı tüfeklerle havaya ateş açıldı. Carımızı zor kurtardık. Samsun'dan giden hiçkimsede yaralanma yok" dedi.