İstanbul'da yaşanan olayda, polis Kemal P., ihanet etmekle suçladığı Ayşe P.'nin şakağına beylik tabancasını dayadı. Kemal P.'nin 'bu mermiyle ya sen ölürsün ya da ben' dediği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre Kemal P. İle Ayşe P., 4 yıl önce internet üzerinden tanışırken, 1 sene önce ailelerden gizli olarak kendi aralarında nikah kıydı ve birlikte yaşamaya başladı. 4 yıllık ilişkide ortaya çıkan problemler nedeniyle ikili ayrılırken, Kemal P. polisliği kazandı. Polis olan Kemal P. ile tekrar barışan Ayşe P. ile bu sefer de yasak aşk tartışması başladı.

Yaşanan tartışmada eşine 'internette başka kadınlarla konuşuyorsun' diyen Ayşe P.'ye 'senden ayrılacağım diyen Kemal P.'ye kadının cevabı 'ayrılalım' olunca yeni polis Kemal P silahını çıkardı. Silahına tek bir mermi koyan ve eşinin şakağına dayayan polis memuru, bu silahla ya sen öleceksin ya da ben dedi. Şoka uğrayan kadın eşinin elinden kurtulurken, soluğu savcılıkta aldı ve boşanma davası açtı.

RUS RULETİ TEŞEBBÜSTE KALDI

Açılan davada verilen karar ise herkesi şoke etti. Rus ruletinin teşebbüste kalması ve gerçeğe dönüşmemesi nedeniyle Kemal P. ve Ayşe P.'ye 2.500'er lira para cezası verildi. Şakağına silah dayanan ve Rus ruleti oynaması istenen kadın ise, hem kafasına dayanan silahla, hem de ödeyeceği 2.500 lirayla kaldı.