Samsun'da iki yıl önce kanlı balgam şikayetiyle gittiği hastanede akciğer kanseri teşhisi konulan 45 yaşındaki Namık Yılmaz, tedavi olmak üzere Medicana International Samsun Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Bölümü'ne başvurdu.

Medicana International Samsun Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Bölümü'nden Uzm. Dr. Baki Tarakçı tarafından değerlendirilen Namık Yılmaz, uygulanan radyoterapi ve kemoterapi tedavileriyle hastalığından tamamen kurtuldu.

TAMAMEN KAYBOLDU

Tedavi konusunda bilgi veren Uzm. Dr. Baki Tarakçı, "Hastamızı akciğer kanseri teşhisi ile tedaviye aldık. Onkoloji merkezimizde uyguladığımız kemoterapi ve radyoterapi tedavileri sayesinde akciğerde yerleşmiş olan tümörün tamamen kaybolduğunu yaptığımız sürekli kontrol ve incelemelerle tespit ettik" dedi.

SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM

Yapılan tedavilerden ve sonuçtan oldukça memnun olduğunu belirten Namık Yılmaz, "Tedavi sürecine girdiğimde Dr. Baki Tarakçı ile karşılaşmış olmaktan oldukça memnunum. Takip ve kontrollerimi hiç aksatmadım. Tümörün kaybolması ve sağlığıma kavuşmak beni mutlu ediyor. Doktorum Baki Tarakçı'ya, medikal onkoloji ve radyasyon onkolojisi ekiplerine teşekkür ediyorum. Kanserle mücadelede doktor ve ekibi çok önemli bir yer tutarken, hastanın da yüksek morale ihtiyacı var. Ben moralimi hep yüksek tuttum. Doktorum da beni her zaman bu konuda destekledi. Sağlığıma kavuştum. Çok mutluyum" diye konuştu.