Ali Sabancı Sorusuna Niye Tepki Verdi

Yavaşlık olarak 9 ay boyunca iş adamı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Erçel, geçtiğimiz akşam Cihangir’de muhabirlere yakalandı. Hande Erçel'in, eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte evlilik yıl dönümleri için Yunanistan'a gittiler. Orda bot kazasında yaralanarak ve tedavi edilmek için hastaneye kaldırılan Ali Sabancı ile alakalı sorular karşısında Hande Erçel'in morali bozuldu.

Distopik Gençlik Müzikali ‘DOLAP’, Distopik Gençlik Müzikali ‘DOLAP’,

Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ile ekranlar karşısına çıkacak olan oyuncu Hande Erçel, şu sıralar Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ile çok sık gündemlerde yerini alıyor.

Yaz boyunca birlikte yurt dışında tatil yapan ikiliden 29 yaşındaki Hande Erçel, önceki akşam Cihangir’de muhabirlere yakalandı.

Hande Erçel’e Ali Sabancı Sorusu!

Güzel oyuncu Hande Erçel’e, “doğum yapan Nazlı Sabancı’yı ziyaret ettiniz. Bebek ve annenin durumu nasıl?” sorusuna yanıt vermeden oyuncuya başka bir muhabirden soru geldi “bot ile kaza geçiren Ali Sabancı’yı ziyaret ettiniz mi?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi;

“Ağzıma mikrofonu çok yaklaştırdınız, sonra konuşalım şuan çok yorgunum” ifadesini kullandı.

Hande Erçel’in morali bozuldu

Cihangirde objektiflere yakalanan Hande Erçel yorgun olduğunu ve sonra konuşmak istediğini belirtti. Daha sonra arabasına binerek oradan hemen ayrılan güzel oyuncu Hande Erçel’in muhabirlerin sorduğu sorular karşısında moralinin bozulduğu ve sinirlendiği muhabirlere yansıdı.

Editör: Ismail Usta