Yasak Aşk ve Büyük Sürprizlerle Ekranlarda

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu için izleyiciler merakla beklerken, şok edici bir spoiler ortaya çıktı. Yeni sezonda Nursema ve yasak aşkının hikayesi izleyicileri büyüleyecek. Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor.

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Settar Tanrıöver, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı dizi, geçtiğimiz sezonun en popüler yapımlarından biriydi.

Yeni Sezon Çekimleri Başlamadan Spoiler Verildi!

Yeni sezonun çekimleri başlamadan, Kızılcık Şerbeti dizisinin büyük sürprizi açıklandı. İkinci sezonda Nursema'nın yaşadığı yasak aşk, diziye damga vuracak. Sosyal medya üzerindeki heyecan bir hayli arttı. Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezonunda tüm dengeler değişiyor. Nursema'nın yaşadığı yasak aşk, diziye heyecan dolu anlar katacak ve izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Umut ile evlenen Nursema'nın hayatına giren yasak aşk, izleyicilere büyük duygusal anlar yaşatacak. Ancak aynı zamanda Umut ile olan ilişkisinin nasıl etkileneceği de merak konusu. İzleyiciler, yeni sezonda yaşanacak bu aşk üçgeninin nasıl bir hikaye sunacağını sabırsızlıkla bekliyor.

Kızılcık Şerbeti Ne Zaman Başlayacak?

Dizi severlerin sabırsızlıkla beklediği yeni sezonun yayın tarihi henüz açıklanmadı, ancak Eylül ayında ekranlara döneceği tahmin ediliyor. Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezonunun çekimleri ise 28 Ağustos'ta başlayacak. Bu yeni sezonda diziye katılacak önemli karakterlerle de sürprizler yaşanacak.

Yeni Sezonda Sürprizler Bitmiyor!

Kızılcık Şerbeti 2. sezonunun en büyük sürprizlerinden biri ise usta oyuncu Kayra Şenocak'ın canlandıracağı karakter. Muhafazakar iş insanı Ertuğrul karakterine hayat verecek olan Şenocak, dizinin yeni bölümlerine ayrı bir renk katacak.

3.500 KİŞİ SÜPERSTARI DİNLEDİ  3.500 KİŞİ SÜPERSTARI DİNLEDİ 

Editör: Ismail Usta