Diyarbakır’da Cumhuriyetin 91 yılını kutladığımız 29 Ekim 2014 günü hamile eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yapan Astsubay Necdet Aydoğdu’yu sivil kıyafetli ve silahsız olmasına rağmen güpegündüz arkadan vurdular. Katil yaratıklar ;kalleştiler haindiler, insanlıktan nasip almamışlardı.Adam gibi bir adama hunharca kıydılar.Ne insanlık ne de sözde insan hakları savunucuları iki satır bir açıklamayla bile bu olayı kınamadı.Sessiz ve sağırdılar.Çünkü onların insanlığı da insan hakları savunuculuğu da tamamen sahteydi. İnsanlık ve insan hakları savunucuları tümden utanmalıdır…

Hava Astsubay Necdet Aydoğdu’nun şehit edilmesi kendi ailesi için gerçek anlamda bir yıkımdı.Bir şehit yakını olarak o yıkımı en iyi anlayanlardan birisiyim.Yaşadık ve yaşıyoruz…29 Ekim 2014 günü sadece Astsubay Necdet Aydoğdu‘yu şehit etmemişlerdi. Kalleşliğin o fotoğrafında bir de doğmamış bebek vardı.O gün oracıkta o bebekte babası ile birlikte şehit edilmişti. Ama o bebek son nefesini vermeden babasının sanki cenaze törenine katılmak istiyordu .Öyle de yaptı .Babasını cennete uğurladıktan sonra babasına daha yakın olmak için annesinin karnında hemen orada şehit düştü.Acı haber her yerden duyuldu. ‘PKK tarafından şehit edilen Astsubay Necdet Aydoğdu nun hamile eşi Esra Aydoğdu çocuğunu kaybetti.’ Şimdi kim ne düşünüyor bilmiyorum ama şehit eşi Esra Aydoğdu tek başına kalıverdi.O kalleş ve hainler yüzünden bir ocak söndü.Bu şerefsizlik bu adilik değilse nedir?İnsanlık bundan utanmayacaksa acaba neden utanacak?Kobani için insanlık naraları atanlar Astsubay Necdet Aydoğdu’yu ve şehit bebeğini neden hatırlamıyor?Neden onlar için insanlık istenmiyor. İki yüzlüsün insanoğlu ,ikiyüzlüsün…İnsanoğlu maalesef insanlığını kaybetmişsin!..

Ordulu şehit Astsubay Necdet Aydoğdu şimdi kara toprağın kara bağrında yatarken kendisinden utanmayan insanlık onu da unutacak.Vicdansızlığın tavan yaptığı günümüzde doğmamış bir bebeği annesinin karnında şehit etme becerisi gösteren kalleşleri Allah a havale ediyoruz.İlahi adalet hesabını mutlaka soracak ,cezasını verecektir.Ama bu yüzden kimse kaygılanmasın sözde çözüm süreci bu yüzden bozulmayacaktır !Şehit Astsubayımıza ve doğmadan şehit olan bebeğine Allah tan rahmet diliyorum.