Rakiplerin bizden önce oynayıp kazanmalarının takım üzerinde stres yaratacağını biliyorduk. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülümüz olmadığı bir viraja girdik artık. Bu bilinç ile Bodrumspor karşısına çıkan Yılport Samsunspor, son dönemlerin en iyi futbolunu oynayarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Öncelikle bu galibiyette emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.

Bodrum maçı öncesi Kırmızı-Beyazlılar, zorlu 90 dakikadan galip ayrılabilmek adına gerekli hazırlıkları yapmıştı. Ki bu hazırlıkların ne kadar doğru olduğunu alınan 3-1'lik galibiyetle gördük. İsmet hocanın özelliği sahada hırslı, mücadeleci bir futbol oynatması. Tabi bu da bizim uzun süredir aradığımız bir oyun sistemi. Sarıyer, Sakaryaspor, Keçiörengücü ve hemen peşimizdeki Kastamonuspor 1966 haftayı 3 puanla kapattı. Ligde artık makas giderek daralıyor. Daha dikkatli ve daha da hırslı olmalıyız, çünkü kaybedilecek 1 puanın bile telafisi olmayacak. Bodrum maçının kahramanları Nuri, İlyas ve Erhan attıkları gollerle takımlarının galibiyetteki mimarları oldu.

Basın toplantısında konuşan İsmet Hoca'nın 'Pas oyununda ve hücuma geçişlerde acele ediyoruz. Oyunu biraz daha sakinleştirmemiz lazım. Oyuncuların isteğinden ve gayretinden gayet memnunum. Oyun içerisinde yapılanlar hoşuma gidiyor' söylemi de doğru buluyorum. Özelikle öne geçtiğimiz maçlarda paslarda bir aceleci davranıyor, sanki geriye yaslanıyoruz. Neyse ki kazanan biziz ve mutlu bir hafta bizi bekliyor. Ayaklarımız yere sağlam basarak şampiyonluk hedefine ulaşacağız.

ŞAMPİYONLUK çok yakın Samsun...