Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere dayanarak vatandaşları toz taşınımı konusunda uyarıyor. 25 Nisan 2024 Perşembe günü (bu gece) saat 00.00 ile 26 Nisan 2024 Cuma günü 23.59 arasında Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor. Özellikle Cuma günü gece saatlerine kadar devam etmesi beklenen bu toz taşınımı, bazı olumsuzluklara neden olabilir.

Toz taşınımının etkisiyle olası sorunların önüne geçmek adına Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları çağrısında bulunuyor. Tozun neden olabileceği olumsuz etkilere karşı alınacak basit önlemlerle, yaşanabilecek sorunların en aza indirilmesi hedefleniyor.

Bu uyarı, halkın güvenliği ve sağlığı için önem arz etmekte olup, vatandaşların bu konuda dikkatli olması gerekmektedir. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji verilerini yakından takip ederek halkı bilgilendirmeye ve gerektiğinde önlemleri alarak halkın güvenliğini sağlamaya devam edecektir.

samsun büyükşehir belediyesi toz taşınması hakkında uyardı

Editör: Ismail Usta