• DOLAR 32,23 %-0.08
  • EURO 34,66 %-0.06
  • ALTIN 2.394,97 %0.07
  • BİST100 10.234 %-0.13
  • BITCOIN 60.805 %-2.14
  • ETHERIUM 2.966 %-0.8
21°

Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Büyükşehir Belediyesi haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İlçenin en büyük mahalleleri arasında bulunan Gölevi’nde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2 bin metrekare alanda begonit taş kaldırım çalışması...

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi tarafından Anneler Günü nedeniyle Çarşamba ilçesinde bulunan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda...

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından vektörlerle mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Ankara Haber

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yerel seçimlerin ardından amblem değişikliği için halkın katılımını sağlamak üzere bir yarışma düzenleme kararı aldı.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden sarı kodla yapılan gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından teyakkuz geçti.

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere dayanarak vatandaşları toz taşınımı konusunda uyarıyor.

GÜNCEL

Şehre modern bir görünüm kazandırmak amacıyla cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde başlattığı çalışmalarda sona yaklaştı.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, el broşürleri, afişler, ve yakalama tuzakları gibi materyallerle bu konuda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.