Şehit yakını kimliğimle açık ve net söylüyorum: Bu şehitler hepimizindir; iktidarda olanın da muhalefette olanın da.Önemli olan iktidarın da muhalefetin de nerede durduğunu çıplak gözle görmektir.Şehit cenazesine herkes sahip çıkmalı,herkes namazına gelmelidir.Bunu yaparken herkes siyaseti cami avlusunun dışında geldiği yerde bırakmalı,şehide saygılı olmadır.Hiçbir şekilde şehit cenazesi olay çıkarma ve siyaset yapma yeri değildir. Bunları şehit yakını kimliğimle söylüyorum ve savunuyorum.

İstanbul Vezneciler'deki hain saldırıda şehit düşen polisler Kadir Cihan Karagözlü ve Gökhan Topçu için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzerine bir kişi tarafından mermi atılmasını kim nasıl değerlendirirse değerlendirsin ,şehit yakını kimliğimle yakışıksız ve çirkin olduğunu söylüyorum.Eğer bu yapılan siyasi bir şov değilse ,bunu yapanlar aklını yitirmiş olmalı. Kılıçdaroğlu'nun durduğu yer, yaptığı siyaset elbette eleştirilebilir.Ama bunun yeri şehit cenazesi değildir.Hele hele cenaze namazında önüne kurşun bırakarak bu yapılıyorsa; bunun savunulacak hiçbir yanı yoktur.Bu bir hesap sorma mı yoksa Kılıçdaroğlu'nu ölümle tehdit etme midir? Ülkedeki terörün ve can kayıplarının sorumlusu olarak Kılıçdaroğlu mu görülmüştür? Yapana ya da yapanlara neden yaptığı mutlaka sorulmalıdır. Aslında hepimiz katilin PKK olduğunu biliyoruz Ama PKK'yı palazlandıranın çözüm süreci yanlışları olduğunu ,şehit cenazesine biraz siyaset karıştırarak görmezden gelmeye devam edenlerin de olduğuna tanık olmaya devam ediyoruz. Kimse şehitleri kendi tekelinde görmesin, şehitler Türk milletinin fedakar evlatlarıdır. Bizim töremizde cenazenin kendisine ve cenazeye katılana saygılı olmak vardır.Eğer bu cenaze bir şehit cenazesi ise buradaki duruşumuz, buradaki kahraman şehidimizin kemiklerini asla sızlatmayacak bir duruş olmalıdır. Şehit varsa ülkede iktidarda olanın da muhalefette olanın da cenaze törenine katılmasından ,çelenk göndermesinden daha doğru ve daha doğal ne vardır? Yanlış olan muhalefette olup terörist cenazesinde boy gösteren terör yandaşı siyasilerin durdukları yerdir. Onların da kimler olduğunu, zamanında kimlerin onlarla oturup pazarlık yaptığını da biliyoruz... Kimse birilerini aklamak için şehit cenazesine siyaset karıştırmasın. Şehit cenazesinin olduğu yerde siyaset olursa, şehitlerimize borcumuzu ödeyemeyiz.

Şehit yakını kimliğimizle şehit cenazesinde siyaseti değil , teröre karşı birliğimizi, beraberliğimizi, şehide saygımızı,onurlu ve dik duruşumuzu görmek ve göstermek istiyoruz... Lütfen ülkesini ve şehidini seven herkes, şehit cenazelerinde öfke kontrolü yapsın.Şehit cenazelerinde kesinlikle siyasi rant için provokatörlere fırsat verilmesin. Çünkü şehit hepimizindir.