Bu yılın başlarında Renault küçük Zoe EV'yi öldürdü ve şimdi Volkswagen aynı şeyi kendi küçük EV'si e-Up için de yapmaya hazırlanıyor . Bu, on yıllık üretim süreci boyunca iki nesil gördü, ancak artık zamanı doldu! (kolay kelime oyununu bağışlayın).

Otomobil Piyasasına Yeni Düzenleme: Bayilere Zam Yasağı Geliyor, Ön Ödeme Sınırı Konuluyor! Otomobil Piyasasına Yeni Düzenleme: Bayilere Zam Yasağı Geliyor, Ön Ödeme Sınırı Konuluyor!

Son e-Up! modeller bu yılın sonundan önce VW'nin Slovakya'nın Bratislava kentindeki fabrikasında üretilecek. Bundan sonra artık e-Up olmayacak! (ve ICE modeli de durduruluyor).

VW, e-Up için bireysel konfigürasyonların olduğunu söylüyor! artık mümkün değil, ancak gerçekten çok istiyorsanız, önceden yapılandırılmış hangi araçların hala stokta olduğu hakkında bilgi almak için yerel VW bayiniz ile iletişime geçebilirsiniz.

Volkswagen'in e-Up'ın doğrudan alternatifi yok! yakın gelecek için, bu da bu kesintiyi daha da kafa karıştırıcı hale getiriyor. Bu oldukça eski bir tasarım olduğundan satış rakamlarının son zamanlarda pek iyi olmadığını varsayıyoruz. 2025 yılında VW, e-Up!'ın manevi halefi olacak ID.1'i piyasaya sürecek ancak o andan hâlâ oldukça uzaktayız. Bu arada, mümkün olan en küçük şehir EV'sini isteyenler başka

Editör: Ismail Usta