PKK'lı hainlerin Sur'da Cizre'de kalleşçe şehit ettiği asker,polis,korucu sayısının her geçen gün arttığına tanık olmak, sadece acımızı artırmıyor ,içimizde biriken öfkeyi ve isyanı da artırıyor…50 günden fazladır Sur'da,Cizre'de girilemeyen bazı hücre evlerin olması, güvenlik kuvvetlerinin zafiyeti ile değil ,sivil halkın zarar görmemesi için gösterdiği fedakarlık ve sabır olarak algılanmalıdır.

Her türlü saldırıya yataklık yapan hücre evlere bomba atmayı engelleyen insani yaklaşım ne yazık ki, PKK 'lı hainler tarafından sinsice istismar ediliyor.Sur'da ,Cizre'de baskı ile tutulan sivil halktan çaresiz insanları kalkan olarak kullanan terör örgütü ,bölge halkına büyük bir düşmanlık yapmaktadır. Ne garip, o bölge insanı için mücadele ettiğini söyleyenler ,o bölgede PKK'lı hainlerin halka yaptığı zulmü görmezden gelmekte ,terör örgütüne sözcülük yapmaya devam etmektedir.Sur'da ,Cizre'de Yaşananlara baktıkça, içimizdeki hainlerin vicdansızlığı toplumsal öfkemizi ve isyanımızı artırıyor.Oraya destek olanlar yüzünden şehit ateşinin yakmadığı il ya da ilçe kaldı mı?Her gün şehit haberi almak ,her gün şehit cenazesi kaldırmak, insani duygularımızı ve tepkilerimizi köreltmiş olamaz... İl ve ilçelerden yükselen feryatlar duymazdan gelinebilir mi? Günlük şehit sayısının,bir ,iki üç,dört .beş altı,yedi gibi rakamlarla ifade edilmesi, insan hakları savunucuları için bir şey ifade etmiyor olabilir.Ama biz biliyoruz ki onlar iki yüzlü ve terör destekçileridir.Bu yüzden ülkemizde şehit ateşinin yakmadığı il ya da ilçe kalmadı!Şehitlerimizi toprağa vermeden ,yeni şehit haberleri almak canımızı yakıyor.Ama boşuna şehit olmak diye bir şey yoktur.Hiç kimse boşuna şehit olmuyor.Bu bayrak ,bu vatan, bu millet için büyük bir bedel ödeniyor.O bedeli ödeyen bütün haberi onları tanımasak bile içimize büyük bir acı olarak düşüyor.Bu ortamda elbette hesap vermesi gerekenlerde var.İşte o hesap vermesi gerekenlerden hesap sorulmazsa ,o zaman o bedeli ödeyenler boşuna şehit düşmüş olmazlar mı?.. O hesabı atlamak, şehitlerimize ihanet olur.Şehit ateşi geçtiği her yeri yakarken ,o hain fotoğrafa birlik ve beraberlik içersinde bakmalıyız.Sur'u ,Cizre'yi,Güneydoğu'yu ateşe verenler o ateşe benzin dökmeye devam edenler şüphesiz masum değil.

Türkiye'de şehit cenazesinin gitmediği vatan toprağı yoktur.O vatan toprağı bazen bir il bazen bir ilçe ,bazen de adı sanı hiç duyulmamış bir köydür. Vatan toprağına tarifsiz bir acıyla bırakılan gencecik şehit cenazeleri, artık aklımızı başımıza getirmelidir.Aklımızın başımıza gelmesi için daha kaç şehit cenazesi kaldırmayı bekliyoruz?Bu millet ;bu ihanete ,bu kalleşliğe,bu hainliğe,bu vahşete susamaz!