Köşe başlığı kampanya adı gibi oldu.
Samsunspor yönetimi, kulübe destek sağlamak amacıyla eşya piyangosu düzenleyecek. 20 Türk Lirası'ndan 100 bin bilet satılacak. Bu projeyle kulübün kasasına 2 milyon Türk Lirası para girecek. Eşya piyangosundan dağıtılacak hediyeleri, proje tanıtım ve bilet masraflarını düşersek, herhalde 1.5 milyon Türk Lirası gibi bir gelir sağlanacak. Şu anda Milli Piyango'dan izin alma aşamasında olan bir proje, tahminen de bir hafta 10 gün sonra hayata geçecek.

Kulüplerin mali açıdan her geçen gün kötüye gittiği, mevcut yönetimlerin artık sadece günü kurtarmayı değil, geleceği de düşünmek zorunda olduğu bu dönemde, Samsunspor'a herkesin bir şekilde destek olması lazım.
Samsunspor'un maçlarını ortalama 3 bin kişiye oynadığını ve bu sayının stat masrafına bile yetmediğini düşünürsek, artık sanalda değil, gerçek anlamda Samsunsporlu olma vaktidir.
1.5 milyon Türk Lirası'na Samsunspor için ilaç gibi bir para desek yeri var.

Başkan Erkurt Tutu ile aramızda sanki bir soğuk duvar var gibi görsek de başkan bizim telefonlarımıza çıkmasa da kendisi ve yönetiminin icraatlarının doğru olduğunu görmezden gelmek, bizlere yakışmaz.
Birçok takımın puan silme cezaları aldığı sezonda dünya kadar dosyayı kapatıp bu cezadan kurtulmak kolay iş değil.
Mevcut takıma neredeyse 5 ay kadar ödeme yapamayıp, yapacağının güvenini vermek ve takımın içinde huzursuzluk çıkmamasını sağlamak kolay iş değil.
Kulübe 5 Türk Lirası bile bağışlasanız, bunun nereye gittiğinin hesabını verebilmek kolay iş değil.
Herkesin güvenini kazanmak kolay iş değil.
B, C sınıfı teknik direktörlerin adı geçerken, bu zor dönemde A klas Osman Özköylü'yü takımın başına getirmek kolay iş değil.

Yönetim bu kadar doğru iş yapıp, günü kurtarmak için değil, geleceğin temellerini atmak için mücadele ederken, şehirden desteğin ise her geçen gün azaldığı maalesef bir gerçek. Bunu yönetim de her fırsatta söylüyor.
Geçen sezon 2.5 milyon Türk Lirası reklam toplayan yönetim, bu sezon 1 milyon Türk Lirası rakamına yeni ulaştı. Maçlardaki seyirci sayısı malum.
Bu eşya piyangosu bir anlamda desteğin miladı olsun. 20 Türk Lirası büyük bir para değil. Geçen yıl 50 Türk Lirası'ndan bilet satılırken, bu durumu biraz garipsemiştik. Ancak fiyat da düştü.
Şimdi en kötü bir bilet alıp, kulübe destek olma zamanıdır.
Samsunsporlu bilinciyle hareket eden, Kırmızı- Beyaza sevdalananlar için birlik olma zamanıdır.