Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti, uzun yıllardır bölücü terör örgütü PKK 'nın kanlı terör eylemleri ile hem uğraşıyor hem de mücadele ediyor.Açıkçası bu uğurda büyük bedeller ödüyoruz. Sadece sınırlarımızın içerisinde değil ,sınırlarımızın dışında Irak ve Suriye içlerinde de PKK'nın hain oyununu bozmak için güvenlik kuvvetlerimiz her şart altında canı pahasına görevini yapmaya devam ediyor.Bu yüzden olmadık acılar yaşıyor ,olmadık bedeller ödüyoruz.

Sınırlarımızı da içine alan terör üçgeninde PKK terör örgütünü güçlü yapan nedir, kimdir ? Şüphesiz bunu hep sorguluyoruz, sorgulamaya da devam ediyoruz.Hiçbir terör örgütünün dış destek almadan yaklaşık 40 yıldır ayakta kalmasının imkansız olduğunu da hem biliyor hem de görüyoruz.Ne acıdır ki ,gördüklerimiz ve yaşadıklarımız Türk milletinin hiç hak etmedikleridir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin her türlü uyarısına rağmen terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu YPG sözde müttefiklerimizden ciddi anlamda silah ve eğitim anlamında büyük destekler almaya devam ediyor. ABD' nin ve Almanya'nın Suriye'deki terör örgütü YPG'ye gönderdiği silahlar deşifre oldukça; sözde müttefiklerimizin de nasıl büyük bir ihanet içerisinde olduklarını bir kez daha görmüş oluyoruz.Sözde müttefiklerimizden YPG'ye giden zırhlı araçlar,tanksavarlar ve uçaksavarlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni arkadan hançerlemek değilse nedir?Maalesef ki, sözde müttefiklerimizin büyük ihaneti ile devletçe karşı karşıyayız.Bu durumu elbette içimize sindiremiyoruz.Bu şekilde davranan müttefiklerimize nasıl güvenebiliriz?.Suriye sınırımızdaki Kobani'ye gönderilen ve terör örgütü YPG'ye teslim edilen zırhlı araçların ,tanksavarların ve uçaksavarların Türkiye'ye karşı kullanılmayacağını kim garanti edebilir?Terör örgütünden müttefik olmaz.Terör örgütü, dünyanın her yerinde terör örgütüdür.Bu gerçeği yok sayarak ,günü kurtarmak ve bölgede büyük Kürdistan devletini kurdurmak isteyen sözde müttefiklerimizin ne yapmaya çalıştığını biz biliyoruz da ABD ve Almanya kendilerinin ne yaptığını bilmiyor mu? Bu ülke(Türkiye) ABD'nin ve Almanya'nın bu ihanetine sessiz kalamaz.Ülkemizin bölücü terörle sürdürdüğü amansız mücadelesini engellemek isteyen sözde müttefiklerimizin ikiyüzlü yaklaşımıyla karşı karşıyayız.Doğrusu buna ihanet dememek saflık olur!Şimdi de müttefiklerimizin ihanetini yaşıyoruz.

Bu ülkenin güzel insanlarının terörle mücadelesini yok sayarak, Suriyedeki terör örgütü PKK'nın kolu olan YPG'ye her türlü askeri eğitimi yaptırıp ,eline silah veren hangi ülke varsa onun müttefikliğini sözde müttefiklik olarak görüyoruz.Türkiye'den de toprak koparıp o bölgede büyük Kürdistan hayalini gerçekleştirmek isteyen kim varsa tamamı Türkiye'nin ve Türk milletinin düşmanıdır.Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ABD'nin müttefiki değil de terör örgütü YPG ile mi müttefik? Özetin özeti,müttefiklerimizin bu ihanetini; Türk milletine yönelik büyük bir kumpas olarak görüyoruz.