Bu yılki Ermeni Soykırımı Yalanı Korosu beklendiği gibi erken başlamıştır.

Bu batılıları, mahallede dayak yiyen çocuğun arkadaşlarına, 'siz bizim evin önünden geçerken görürsünüz' diyen ve mahalleden geçerlerken de taşlayan çocuklara benzetirim.

Kadınları satılık mal gibi vitrinlerde sergileyip satmayı, madde bağımlılarının icra-i faaliyetlerini modernlik ve özgürlük kabul eden peynirci Hollanda siftah yapmış bulunmaktadır.

Bu soykırımı yalanı yalanlayan binlerce doğruyu göremeyenler aslında başta kendi nesline olmak üzere milyarlarca insana zulüm yapmaktadırlar, farkında değillerdir.

Bir gün bugünkü yöneticilerin kararlarının perde arkasını öğrenen çocukları onlardan utanacaklardır.

Tarihin kararlarını yine tarih verir, siyasi yöneticiler değil. Tarih masa başında ve koltukta yapılmaz. Bu gibi yerlerde olsa olsa yapılan tarih yazılır.

Tarihi olayların en önemli özelliği tekrarlanamayışlarıdır. Tarihi olaylar ibret için kaydedilir ve gelecek nesillere de bunun için miras bırakılır.

Ermeniler tarihin bir yerinde 'millet-i Sadıka' iken diğer bir yerinde niçin 'Millet-i İhanet' olmuşlardır?

Tümü de böyle mi olmuştur?

Hayır, uluslararası faaliyet gösteren Ermeni Diasporası'nın yalanlarına inanmayanlar böyle değillerdir.

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de Batı emperyalizmi Ermeni sorununu Osmanlı'nın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yumuşak karnı olarak görmüş yada o hale getirmiştir.

25 Nisan artık Ermenilerin değil, Türk Milleti'nin ayağa kalkma günü olmalıdır. Kent meydanlarında ve her camide öldürdükleri Müslümanlar için ayağa kalkıp dua etme zamanı olmalıdır.

Hitler, 'en büyük savunma taarruzdur' demişlerdir.

Tüm sivil toplum kuruluşlarını ve Belediye Başkanlarını Ermeni çetelerinin şehit ettikleri kadın, erkek, yaşlı ve çocuklar için ayağa kalkmalıdırlar.

Onların o yüzkarası ihanetlerini ve onları destekleyen emperyalistlerin kara yüzlerini yediden yetmişe herkese anlatmalıyız. Ermeni Diasporası, 'yavuz hırsız ev sahibini bastırır' gibi hareketlerine izin vermeyelim. Vermeyelim ki ecdadın ruhunu azaplandırmayalım. Selam ve duamız Ermeni çetelerin şehit ettiklerinin üzerine olsun…