n

n

n

n

n Bugün Ortadoğu’da ve bütün Arap coğrafyasında olanları anlamak için olağanüstü bir zekaya sahip olmak gerekmez.

n

n 1.Körfez savaşından başlayıp Irak,Tunus,Libya,Yemen,Suriye,Mısır derken yıllar içinde tüm coğrafyayı içine alan bu ateş, şöyle biraz düşününce bizi Amerika nın Büyük Ortadoğu Projesi’ne götürür.

n

n Büyük Ortadoğu Projesi, Amerikalılarca terörü besleyen kaynakları kurutma şeklinde dünyanın sevgi ve sempatisine sunulsa da bu tam anlamı ile bir ironi.

n

n Gerçekte Pakistan dan Fas a kadar tüm bölgedeki ülkeleri federal sisteme dönüştürmeyi amaçlıyor.

n

n Dolayısı ile de özgürlüğe!

n

n Sempatik Amerika, tüm coğrafyayı eyaletlere, federasyonlara,ayırdıktan ve buralara demokrasiyi ! getirdikten sonra, kendine bağımlı bu bölgelerde terör olaylarını kaynağından yok etmeyi planlıyormuş.

n

n Her ne kadar bu proje Georrge W.Bush ile başlamış gibi gözüküyorsa da kökleri yüzyıllar öncesine dayanan siyonistlere ait asıl projenin köşe taşlarından biridir sadece.

n

n Asıl proje yani;

n

n Vaadedilmiş Topraklar ve Dünya Krallığı ...

n

n Biraz açarsak Sempatik Amerika Siyonizmin sadık hizmetkarı olarak Fırat nehrinden Nil nehrine kadar olan bu geniş coğrafyayı İsrailoğulları’na yani büyük krallığa hazırlıyor hepsi bu.

n

n Böl,parçala yönet...

n

n Şimdi size Tevrat’tan bazı bölümleri aktarmak istiyorum ki ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız;

n

n Ve Kızıl Denizden Filistinlilerin denizine kadar ve çölden ırmağa kadar sana hudut koyacağım, çünkü memleketin ahalisini elinize vereceğim, (Çıkış Bölümü, 23/31)

n

n O zaman Rab, bütün milletleri önünüzden kovacak ve siz büyük ve kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak, sınırınız çölden ve Lübnandan, ırmaktan, Fırat ırmağından garp denizine kadar olacaktır.

n

n Önünüzde kimse duramayacak, Allanınız Rab size söylediği gibi, dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır. (Tesniye Bölümü, 12/25)

n

n Yahudiler asırlardır Mesihin gelip kutsal toprakları tamamen ele geçireceğine ve Yahudi dünya hakimiyetinin tamamen kurulacağına inanmaktadırlar.

n

n Zaten onlara göre 1948’de İsrail devletinin kurulması da buna işaret etmekteydi.

n

n Bu inancın devamında yukarıda da anlaşılacağı gibi Yahudi toplumu dışında kalan insanlara sadece onlara hizmet etmek için yaratılmış bir mahluk nazarı ile bakılıyor.

n

n Durum böyle olunca da öldürmek meşrulaşıyor.

n

n Gerçi meşruiyet arayan da yok ya...

n

n Hafız gidiyor, Esed geliyor.Bush gidiyor,Obama geliyor.

n

n Ama sistem hiç değişmiyor.

n

n Bazen Suudları içine alıyor,bazen Şiileri,bazen de bizi...

n

n Hele bir de bunlara kardeşin ihaneti eklenince şeytana pek iş kalmıyor.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n