Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli ailelerini ziyareti ederek, ihtiyaç sahiplerine akülü sandalye hediye etti.

İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan ve beraberindeki heyet, gerçekleştirilen ziyaretlerde, 2 adet akülü sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

HEP YANINIZDAYIZ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde anlamlı bir çalışmaya imza atmak istediklerini kaydeden Başkan Özbalcı, "Engelli evlatlarımızın ve ailelerinin bir nebze olsa yüzlerini güldürmek istedik. Bu yavrularımızın hayatlarını kolaylaştırmak için her ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Onları ilgilendirecek her çalışmada el ele olmaya devam ediyoruz. Yeter ki onların yüzü gülsün. Onların mutluluğu bizler için her şeyden önemli. Milletvekilimiz Sayın Hasan Basri Kurt ile Kaymakamımız Sayın Emrah Uzun'a ve engelli kardeşlerimizin sevincine ortak olmamızda bizlere yardımcı olan Dernek Başkanımız Sayın Seyit Ahmet Ayan'a teşekkür ediyorum" dedi.