Bu pazar 14 Şubat Sevgililer Günü, ona olan hislerinizi duygu dolu bir sevgililer günü mesajıyla vermeye ne dersiniz?

14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamanın olmazsa olmazlarıdır hediye ve sevgililer günü mesajı. Sevdiğiniz insana yaşam koşturmacası içerisinde belki de duygularınızı tam olarak ifade edemiyor olabilirsiniz. Tam da bu noktada 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ona yollayacağınız bir sevgililer günü mesajıyla bunu telafi etme şansını yakalayabilirsiniz.

Sizler için 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel sevgililer günü mesajlarından bazılarını haberimizde sizlere sunuyoruz. Hazır mesajlar evet işinizi kolaylaştırıyor ama yine de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kendi kelimelerinizle sadece ona özel bir sevgililer günü mesajı sevgilinizi çok daha fazla memnun edecektir.

İşte sizler için seçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları:

Yaşam bir senfoni, hepimiz bu senfoninin bir parçasıyız. Herkesin rolü farklı. Ama sen olmazsan benim anlamım çöker. Sevgililer günümüz kutlu olsun

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgilim, karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni çok seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Yıldızlara benzetiyorum seni, onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin. Ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. 14 Şubat Sevgililer Günü'n kutlu olsun.

Sana dijital bir mesaj yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak söylemek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Mevsimleri bir günde, tüm yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer günününde beraber olmak dileğiyle

Yıldızlara benzetiyorum seni, onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin. Ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. 14 Şubat Sevgililer Günü'n kutlu olsun bir tanem.

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Uyurken seni izlemek vardı şimdi, kokunda sarhoş olmak. Seni uyandırmak için can atmak ama kıyamamak. Bir tanem sevgililer günün kutlu olsun.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. 14 Şubat Sevgililer Günü'n kutlu olsun sevgilim.