Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Haberaks TV'de Sinan Sallabaş'ın sunduğu Samsun'un Nabzı programının konuğu oldu. Belediye çalışmaları konusunda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kılağuz, şehir ve ülke gündemini de değerlendirdi.

İÇME SUYU 2017'DE ÇÖZÜLECEK
Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirten Kılağuz, "İlçemizde öncelikle çalışmalarımıza ağırlık verdik. İçme suyu problemi var ancak kısa bir zaman içerisinde bu çözüm kavuşacak. Bir süre önce ilçemizde Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katıldığı toplantıda içme suyuyla ilgili bir plan program yaptık. İnşallah 2016 ve 2017'de Asarcık'ın tüm içme suyu problemi çözülecek. 2015 yılından kalan, havaların bozulmasıyla tamamlayamadığımız çalışmalarımız vardı. Meydanda 2014, 2015 yıllarında ciddi çalışmalarımız oldu. Bu çalışmaları Ramazan ayının ortalarında bitirip, iftarlarımızı orada açmayı ümit ediyoruz. Meydanda cephe giydirmelerimizi tamamladık. Yine sokaklarda bitmemiş çalışmalarımız vardı.Kaldırımı, yolu, parkıyla ilçe merkezinin tamamını bu yıl içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. 87 mahallesi bulunan ve geniş bir alana yayılan yerlere ulaşmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

MUHAKKAK SEBEBİ VARDIR
Partisindeki 5 ilçe başkanının Genel Merkez tarafından görevden alınmaları hakkında da değerlendirmede bulunan Başkan Kılağuz, "Bu Genel Merkezin takdiridir. Bizim yorum yapmamız çok da doğru olmaz. Görevden alınmanın sebepleri muhakkak vardır. Ama görevden alınan ya da görevde olan herkes ile partimiz bir bütündür. Kendi içerisinde olan ufak tefek çekişmeler partimizi yaralamayacaktır. Hayırlısı olmasını diliyorum. Biz daha çok ilçemize nasıl faydalı olabilirizin peşine düştük" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU