Boğa burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? Boğa burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı boğa burcu yorumu:

01 Şubat'ta fikirlerinizde birtakım zorlayıcı etkilere sahipsiniz. Kolay sıkılganlıklar, tepki göstermeler, kafanıza geldiği gibi davranmak öne çıkabilir.

03 Şubat itibarıyla beraber iş yaptığınız insanlardan büyük destekler göreceğiniz ve kariyerinizi ilerletebileceğiniz bir süreç içine gireceksiniz.

06 Şubat tarihinde bir yurt dışı seyahati sizi çok mutlu edebilir. Sanata ve kreatif iş alanlarınıza dayalı konularda güzel gelişmeler içine girebilir, önemli bir anlaşmanın eşiğine gelebilirsiniz.

07 Şubat tarihinde özel hayatınızda güzel etkileşimleriniz var. Sevdiğiniz insanla anlaşmakta hiç zorlanmayacaksınız. Aranızda güzel etkileşimler olacak. Kalbiniz boşsa, henüz aşkı bulamadıysanız bu tarihte seyahatte, eğitim alanlarında aşkı bulmanız ve kalbinizi bir insana kaptırmanız söz konusu olabilir.

08 Şubat'ta oluşan Yeniay, kariyer hayatınızda önemli başlangıçları ve yenilikleri karşınıza getirecek. Bu yüzden de kariyer hayatınızda olacak bu Yeniay'ı güzel bir şeklide değerlendirin.

10 Şubat'ta hayata bakış açınız çok güzel. Özellikle kalbi boş olanlar için 10 Şubat ve 14 Şubat tarihlerinde çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Sevdiğiniz insandan güzel bir teklif alabilir ya da henüz biriyle flört halindeyseniz ilişkinizi bir sonraki aşamaya geçirme kararı alabilirsiniz.

17 Şubat itibarıyla kariyerinizde güzel bir dönem başlıyor. İş ilişkilerinizde patronlarınızla, üstlerinizle olan bağlantılarınız giderek güçlenecek, kendinizi bu konularda ve bu alanlarda göstermekten mutluluk duyacaksınız.

19 Şubat'tan sonra tam anlamıyla sosyal çevre alanlarınız aktif oluyor. Bir yandan geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanacak, kendinizi daha fazla aktivite ve sosyal hayatın içinde buluyor olacaksınız.

22 Şubat'ta oluşan Dolunay, aşk hayatınızda gerçekleşecek. Bu tarihte, birkaç gün öncesi ve sonrasında aşk hayatınız önemli bir olgu haline gelebilir ya da aşk hayatınıza bu süreçte duygusal sebepler nedeniyle dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Bir diğer olasılık da çocuklarınızla ilgili konu ve olayların daha fazla artmaya başlaması olabilir. Bu Dolunay'da sosyal çevre ilişkilerinizi ve aşk hayatınızı iyi dengelemeye mutlaka özen gösterin.

25 - 27 Şubat'ta, özellikle iş hayatınızda alacağınız parasal desteklerle, sizi daha fazla harekete geçirecek fikirlerin peşinden gideceksiniz. Önemli bir iş bağlantısı varsa, 27 Şubat'ta yapmaya özen gösterin.