Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın Eskişehirspor'a konuk olacak Gaziantepspor, rakibiyle ligde daha önce 23. kez karşı karşıya geldi. İki ekip arasında oynanan 23 mücadelede Eskişehirspor 9 galibiyet alırken, Gaziantepspor ise 7 galibiyetle sahadan ayrıldı. 7 maçta ise iki ekip skorda eşitliği bozamadı. Kırmızı-siyahlılar deplasmanda oynadığı 11 maçta; 3 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Gaziantepspor rakip kaleye 26 gol gönderirken, kalesinde ise 24 gol gördü.

SON 4 MAÇTA YENİLMEDİ

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda konuk olacağı Eskişehirspor ile oynadığı son 4 resmi müsabakayı da kaybetmedi.Oynanan son 4 maçta kırmızı siyahlılar 3,galibiyet elde ederken 1 maçı da berabere tamamladı.

5 MAÇTIR GALİBİYETİ YOK

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantepspor, deplasmanda konuk olacağı Eskişehirspor mücadelesiyle 5 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. Ligde oynadığı son 5 resmi maçta 2 mağlubiyet 3 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, Eskişehirspor'u deplasmanda yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor.

GAZİANTEPSPOR'UN KOZU ONLAR

Gaziantepspor, deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor mücadelesiyle sahada ki en büyük kozu Muhammet ve Camara olacak. Muhammet, 6 gol 2 asistle iyi çıkışını sürdürürken Camara ise oynadığı 3 müsabakayı da boş geçmedi. Eskişehirspor, Gaziantepspor mücadelesi yarın saat 16.00'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak. Mücadelenin hakemi ise Deniz Ateş Bitnel, Erdem Bayık ve Oğuz Terzi üçlüsü yönetecek.