Tüm zamanların en büyük meme coin projelerinden biri olan ve 22 Mayıs’ta ATH yaparak 0,00001422 dolara kadar yükselen kurbağa temalı Pepe coin (PEPE) inanılmaz bir kazanç öyküsüne sahne oldu.

Blok zinciri analiz platformu Lookonchain’in X hesabından paylaştığı verilere göre bir yatırımcı, neredeyse imkansızı başararak yatırımını 958 bin 580 katına çıkardı. Verilere göre aynı kişiye ait 3 cüzdan, Pepe’nin Nisan 2023’te piyasaya sürüldüğü zaman toplamda 6,44 PEPE satın almak için yalnızca 0,041 Ethereum yani yaklaşık 83 dolar para harcadı.

Pepe the Frog isimli internet fenomeninden ilham alarak geliştirilen Pepe coinin yaptığı ralliler sonucu meme coinin değeri yüzde 23 bin 358 civarında arttı. Bugüne kadar hiçbir satış yapmayan yatırımcının elindeki PEPE’lerin değeri ise 79,4 milyon dolara ulaştı.

Meme coin çılgınlığı denilince akla ilk gelen proje olan PEPE, Ağustos 2023’te yaşanan ve 16 milyon dolarlık PEPE’nin 3 ekip üyesi tarafından çalınması olayına rağmen toparlanmayı başardı ve yükselişini sürdürdü. CoinMarketCap verilerine göre son 1 ayda yüzde 100 artan PEPE, son 7 günde yüzde 27 civarında yükseliş göstererek bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,00001334 dolardan işlem görüyor.

Zamanında PEPE coine yatırım yapmayan veya yaşanan skandal ile elindeki PEPE’leri satan yatırımcılar, 83 dolarlık PEPE’nin 79 milyon dolar kazandırdığı haberler sonrasında büyük pişmanlık yaşadı. PEPE trenini kaçıran yatırımcılar, benzer bir başarı gösterme ihtimali bulunan coinlere yöneldi.

Ön satış performansı ile dikkatleri üzerine çeken WienerAI, Dogeverse ve Sealana en çok tercih edilen ön satış coinleri arasında yer aldı.

Yapay Zeka Destekli WienerAI 2,7 Milyon Dolara Ulaştı

Hem popülerlik hem de işlevsellik sunan bir meme coin olmak isteyen WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2,7 milyon dolara ulaşıyor.

Yapay zekadan destek alan bir yatırım partneri olarak hem amatör hem de profesyonel yatırımcılar için alım satım süreçlerini kolaylaştırmak isteyen WienerAI, yoğun ilgi görüyor.

İşlem ücreti olmadan sunduğu yatırım partnerliği ile WienerAI projesinin merkezinde WAI token yer alıyor. Aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunulan WAI tokenler, mevcut aşamada 0,000709 dolardan satın alınabiliyor.

Yatırımcılar dilerse WAI tokenleri kilitleyerek pasif gelir elde etme imkanı buluyor. Token sahipleri ETH bloğu başına 3938 WAI token kazanırken şu ana kadar stake edilen WienerAI token sayısı 2,7 milyarı geçiyor.

Dogeverse Ön Satışı Sona Geliyor

Borsa listelemeleri için gün sayan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 20 milyon dolara yaklaşıyor. İndirimli fiyatlardan yararlanmak için son fırsatlarını kullanan yatırımcılar, patlamaya hazır coinler listesine aday Dogeverse tokene yoğun ilgi gösteriyor.

Önde gelen blok zincirleri olan Ethereum, Solana, BNB Zinciri, Avalanche, Polygon ve Base ağları arasındaki bariyerleri kaldırarak birbirine kapalı kripto topluluklarını bağlamayı amaçlayan Dogeverse token, ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmak için yola çıkıyor.

İlk meme coin projesi olan DOGE’yi tek zincirin ötesine taşıma niyetindeki çok zincirli Dogeverse, aşamalı ön satış etkinliğinin sonlarına doğru yaklaşıyor. Aşamalı ön satışın mevcut diliminde yatırımcılar 0,00031 dolar ödeyerek Dogeverse token satın alma şansı buluyor.

Yatırımcılar dilerse yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking mekanizması sayesinde pasif gelir elde etme imkanından da faydalanabiliyor. Şu ana kadar stake edilen Dogeverse token sayısı 30 milyarı aşarken, projenin APY’si mevcut durumda yüzde 53 ve ETH bloğu başına ödül 6088,28 Dogeverse token olarak belirleniyor.

PEPE coin performansı göstermeye aday coinler listesine gösterilen Dogeverse token, ön satış etkinliği bitmeden tamamlanan blok zinciri bağlantıları sayesinde ETH, USDT, BNB, SOL, AVAX, MATIC, BASE ve kart işlemleri kullanılarak satın alınabiliyor.

Hızlı, güvenli, kolay ve düşük maliyetli dolaşım fırsatı sunan çok zincirli yapı sayesinde ön satışa katılarak Dogeverse token satın alan yatırımcılar, etkinlik bitiminde bu tokenleri dilediği ağdan talep edebiliyor.

Solana Tabanlı Sealana Ön Satışı 2,5 Milyon Dolara Ulaştı

South Park’taki Gamer Guy karakterinin Web3 versiyonu olan ve Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirmek için yola çıkan Sealana token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızlı artıyor.

SEAL sembolüne sahip bir kripto para birimi olan Sealana, Ethereum katili olarak adlandırılan Solana blok zinciri üzerinde inşa ediliyor. Sealana, dijital dünyada balina avlayarak zaman geçiriyor ve Solana ağında konumlanan sıradaki popüler meme coin projesini bulmaya çalışıyor.

PEPE’den ağzı yanan yatırımcılara hızlı kazanç sağlama amacındaki Sealana, annesinin bodrumundan kurtulurken yanında kendine inanan kripto meraklılarını da adeta uçurmak istiyor.

Ön satış etkinliğine katılarak Sealana satın almak isteyen yatırımcılar, proje sayfasında yer alan bilgilere göre token başına 0,022 dolar ödüyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, SOL veya kart işlemleri kullanarak Sealana tokene yatırım yapabiliyor.