AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kırcalı, Havza'da ilk olarak Havza Belediyesini ziyaret etti ve Belediye Başkanı Murat İkiz ile bir süre görüştü. Ziyarette Başkan İkiz, belediye çalışmaları hakkında Milletvekili Kırcalı'ya bilgi verdi. İkiz, Havza'nın 15 yılda büyük hizmetler aldığını belirtti.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Milletvekili Kırcalı ise Havza'nın hızlı bir gelişim gösterdiğini belirterek, 'Havza inşallah daha iyi yerlere gelecek. Bunu da hep birlikte gerçekleştireceğiz' dedi. Kırcalı, daha sonra Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük ve Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç'i ziyaret etti. Kırcalı, çiftçilerin Havza için önemli olduğuna değinerek, 'Çiftçilerimizin sorunları bizler için önemli. Bu sorunların çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz' şeklinde konuştu.

Başkan İkiz ise, 'Cenabı Mevla'm bizlere nasip etti, kutsal toprakları gördük. Yüce yaradan tüm din kardeşlerimize kutsal toprakları ziyaret etmeyi nasip eylesin. Umre yolcularımızın niyetini kabul etsin' dedi.