AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Sevgi Kafe'de şehit aileleri ve gaziler onuruna kahvaltı programı düzenledi. Şehit aileleri ve gazilerle "Sevgi" buluşmasında bir araya gelen Yılmaz, "Şehit ve gazilerimize, ailelerine minnet ile şükran borçluyuz" diye konuştu.

HER BULUŞMAMIZ SEVGİ

Yılmaz, her zaman yanlarında oldukları şehit ailelerinin ve gazilerin hakkının ödenemeyeceğini vurgulayarak, "Bu vatan için, ülke için gösterdiğiniz büyük fedakarlıklar hiç bir zaman ödenemez. Bizim vatan evlatlarımızın kahramanlıkları hiçbir zaman bitmez. Ülkemiz üzerinde hala büyük kirli oyunlar devam ediyor. Biz el ele gönül gönüle olduktan sonra her türlü zorluğu aşar, kirli oyunları bozarız. Biz birbirimize sevgiyle, gönülden bağlıyız. Şehitlerimiz, şehit ailelerimiz, gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Bunun için her buluşmamız sevgidir, muhabbettir, birlikteliktir. Sizler için ne yapsak az. Bu vatan için, ülke için gösterdiğiniz büyük fedakarlıklar hiç bir zaman ödenemez" şeklinde konuştu.

ÖZVERİLİ YAKLAŞIYOR

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril ise Milletvekili Yılmaz'ın her zaman şehit aileleri ve gazilere özel ilgi gösterdiğini, yanlarından ayrılmadığını, gösterdiği özverili gönülden yaklaşımların herkesin gönlünde yer ettiğini kaydetti.

Daha sonra Milletvekili Yılmaz, tüm şehit ailelerinin masasına giderek sohbet etti, ardından Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'nın (EMŞAV) yeni hizmet binasını ziyaret etti. Buluşmaya ayrıca, EMŞAV Başkanı Bilal Erim, Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, Polis Emeklileri Dernek Başkanı Sadık Aydın katıldı.