Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerince 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişiminin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatıyla planlanan 'Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar' projesi, bu kez Almanya'da düzenlenecek. Almanya'nın Köln ve Berlin kentlerinde gerçekleştirilecek programlara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katılacak.

O GECEYİ ANLATACAKLAR

İlki Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında karargah olarak kullandığı Akıncı Üssü'nün bulunduğu Ankara'nın Kahramankazan İlçesi'nde gerçekleştirilen 'Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar' projesi, bu kez Almanya'da düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, duygularını Köln ve Berlin'de gurbetçi vatandaşlarımızla paylaşacak.

İsmail Hakkı Ürün moderatörlüğünde gerçekleşecek olan programlarda, 10 Mart 2017 Cuma günü Köln'de Sartory Balo Salonu'nda ve 12 Mart 2017 Pazar günü Berlin'de Büyükelçilik Balo Salonu'nda Abdullah İrgin, Rukiye Dağ ve İsmet Doğan'ın katılımıyla programlar düzenlenecek. Almanya'da gerçekleştirilecek programlara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katılacak.