Kripto dünyasında sık sık karşımıza çıkan bir blok zinciri olan BASE ağı nedir? BASE ağı en basit haliyle, Ethereum blok zincirinin güvenli ana ağını kullanmaya devam ederken işlem hızını artıran bir Katman-2 ölçeklendirme çözümü olarak tanımlanıyor.

Kripto para borsası devi Coinbase tarafından geliştirilen BASE, merkeziyetsiz uygulamalar yani dApps için güvenli, düşük maliyetli ve kullanıcı dostu bir platform sunuyor. BASE ağı bu sayede daha fazla kullanıcıyı blok zincirine çekmeyi hedefliyor.

Geliştiriciler Açısından BASE Ağı Nedir?

Ethereum’daki yüksek işlem ücretlerine nazaran BASE ağı, düşük maliyetleri ile dikkat çekiyor. Merkeziyetsiz finans (DeFi), oyun ve NFT’ler gibi çeşitli uygulama geliştiriciler için BASE, daha mantıklı bir varış noktası oluyor.

Erişilebilir, güvenilir, merkeziyetsiz ve birlikte çalışabilir bir ağ arayışında olan geliştiriciler, BASE ağını tercih ediyor. Yıldızı giderek daha çok parlayan BASE ağındaki projeler de bu sebeple yatırımcılardan daha fazla ilgi görüyor.

BASE ağı nedir sorusunu yanıtladığımıza göre bu ağ üzerinde en çok dikkat çeken kripto coin projelerine geçebiliriz. Son günlerde kripto ekosistemine dahil olan ve kısa sürede 1 milyon dolar fonlamayı aşan Base Dawgz, ağ adını da taşıyan bir girişim olarak yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Base Dawgz Token Ön Satışı 1 Milyon Doları Aşıyor

Çok zincirli yapısıyla dikkat çeken Base Dawgz token ön satışında toplanan fonlar 1 milyon doları aşarak yoğun talep yaratıyor. İndirimli fiyatlardan Base Dawgz token satın alma imkanı sunan ön satış, köpek temalı meme coin arayışındaki yatırımcıların radarına takılıyor.

BASE ağı üzerinde inşa edilen Base Dawgz, ilham aldığı base jumping isimli spordaki gibi katılımcılara sıçrayışlar yapma fırsatı tanıyor. Base Dawgz’de katılımcılar, zincirler arası bir atlayış yapabiliyor.

BASE ağında inşa edilen DAWGZ token, Ethereum, Solana, Binance Akıllı Zinciri ve Avalanche ağlarına da yayılıyor. İnovasyon ve macera odaklı bir proje olan Base Dawgz, merkeziyetsiz dünyadaki sınırları ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

30 Mayıs’ta başlayan ön satış etkinliğinin ivmesi, etkinlik bitiminde gerçekleşecek borsa listelemeleri için heyecan yaratıyor. Şimdiden 1 milyon doları aşan ön satış, işlevselliğe sahip köpek coin arayan yatırımcılardan ilgi görüyor.

Base Dawgz token satın alan yatırımcılar, en yeni kripto teknolojilerinin kullanıldığı bir ekosisteme ayak basıyor. Wormhole ve Portal Bridge gibi bağlantı teknolojileri kullanan Base Dawgz, sosyal etkileşimi yüksek bir kripto yolculuğu vadediyor.

Base Dawgz Token Nedir?

BASE ağı nedir sorusunun ardından bu ağ üzerinde inşa edilen bir ön satış coin’i olan ve Shiba Inu köpek coin’i base jumping heyecanı ile bir araya getiren Base Dawgz tokeni yakından tanıyalım.

DAWGZ sembolüne sahip BASE tabanlı tokenin toplamda 8 milyar 453 milyon adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si, indirimli ön satış etkinliği ile düşük fiyatlardan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılara sunuluyor.

Ön satışa ayrılan 1 milyar 690 milyon adet DAWGZ tokenlerin yüzde 20’si staking özelliği, yüzde 20’si likidite, yüzde 15’i pazarlama çalışmaları, yüzde 15’i DAWGZ ödülleri ve yüzde 10’u borsa listelemeleri için tahsis ediliyor. Tokenomiklere göre proje ekibi için token tahsisi bulunmaması, Base Dawgz projesinin topluluk odaklı yapısını vurguluyor.

Base tabanlı olsa da Base Dawgz token, çok zincirli bir proje olarak konumlanıyor. Gerçekleştirilen bağlantılar sayesinde DAWGZ token sahipleri, ETH, SOL, BSC ve AVAX’a yayılan bir kripto deneyimi yaşayabiliyor.

Tek zincir ile sınırlı kalan projelerin aksine DAWGZ, yayıldığı tüm ekosistemlerdeki trendleri lehine kullanabiliyor. Örneğin yalnızca Base ağında değil Binance Akıllı Zinciri üzerindeki bir hareketliliğin de DAWGZ tokenin fiyat performansını etkilemesi bekleniyor.

DAWGZ token, Paylaş-Kazan özelliği ile dikkat çekiyor. Sosyal medya hesapları üzerinden Base Dawgz içeriklerini paylaşan katılımcılar, ödül kazanma imkanı buluyor. Paylaş-Kazan ödülleri, DAWGZ token cinsinden katılımcılara sunuluyor.

Base Dawgz Token Nasıl Satın Alınır?

Kısa sürede 1 milyon dolar fon toplamayı başaran Base Dawgz token, indirimli ön satış etkinliği sayesinde düşük fiyatlardan satın alınabiliyor. Aşamalı ön satış, erken davranan yatırımcılara daha fazla potansiyel kazanç sağlayarak projeyi ilk benimseyenleri ödüllendiriyor. Ön satışta minimum yatırım miktarının 5 dolar olması da yine yatırımcıları sevindiriyor.

Base Dawgz ön satış etkinliğinin aşamalarının her birinin tamamlanması sonrasında DAWGZ token fiyatının yüzde 5 oranında artması planlanıyor. Çok zincirli meme coin DAWGZ, mevcut aşamada 0,00502 dolardan alıcı buluyor. Katılımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak indirimli ön satış etkinliğine dahil olabiliyor.

Bu yazımızda BASE ağı nedir sorusunun yanı sıra BASE ağında inşa edilen yeni bir meme coin olan Base Dawgz projesini inceledik. Zincirler arası bir deneyim arayan köpek coin meraklılarına hitap eden proje,  heyecan ve kazanç peşindeki yatırımcıları bekliyor.