Geçtiğimiz günlerde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Karatut için doğup büyüdüğü Sarıkaya Mahallesi'nde şehadetinin yedisi dolaysıyla Mevlid-i Şerif tertip edildi.

Sarıkaya Mahallesi'nde düzenlenen programa AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam Ali Fuat Türkel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Bafra Müftülüğüne bağlı imamlar tarafından Kuran-ı Kerim ve dualar okundu.

VATANIMIZI ONLARA BORÇLUYUZ

9 Nisan'da gelen acı haberi hatırlatan Başkan Şahin, "Başta ailemiz olarak tüm Bafralılar ve millet olarak büyük bir üzüntüye uğradık. Ailemizle görüşerek onların izinleriyle Mevlid-i Şerif tertip ettik. Vatanımızı; Mehmetçiklerimize, polislerimize, şehit ve gazilerimize borçluyuz. Mehmet Karatut evladımızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Bizim hayatımız her vatandaşımız gibi vatan sevdasıdır. Bizim aklımızda ve kalbimizde vatanımız ve milletimizden başka bir şey yoktur" dedi.