Adana

Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz : “Kanser oluşumunda beslenme şekli çok önemli”

BESLENME VE DİYET UZMANI ÇİSEM GÜNDÜZ, ÇAĞIN HASTALIĞI KANSER RİSKİNİ DÜŞÜRMEK İÇİN SAĞLIKLI BESLENMENİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKEREK BALIK, ÜZÜM, KEFİR VE KURUBAKLAGİLLER GİBİ BESİNLERİN SIKLIKLA TÜKETİLMESİNİ TAVSİYE ETTİ.

Abone Ol

Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.

Her 5 kişiden...