21 - 23 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul'daki Fuar Alanında gerçekleştirilen 'Chefs of the Future' Gastronomi Yarışması`nda Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Evren Emil, Gökhan Sarıbaş, Samet Kara, Betül Bülbül ve Esra Uzun`dan oluşan ekip üniversiteler arası yarışmada 3.`lük kazandı. Konsepti Türkiye coğrafyası üzerinde bulunan ürünleri ve özellikle baharatları kullanmak olan, başlangıç, ana yemek ve tatlı tabaklarından her bir course için 7'şer adet hazırlanan, toplam 5 saat süren yarışmada BEÜ öğrencileri Batı Karadeniz yöresine ait siyez bulguru, karalahana, keş, Alparslan kestanesi, kiren, gibi ürünlerle oluşturdukları menü ile yarışmaya katılım sağladılar.
BEÜ Aşçılık Programı öğrencileri dereceyle döndü
Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Chefs of the Future Yarışması'ndan dereceyle döndü.
21 - 23 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul'daki Fuar Alanında gerçekleştirilen 'Chefs of the Future' Gastronomi Yarışması`nda Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Evren Emil, Gökhan Sarıbaş, Samet Kara, Betül Bülbül ve Esra Uzun`dan oluşan ekip üniversiteler arası yarışmada 3.`lük kazandı. Konsepti Türkiye coğrafyası üzerinde bulunan ürünleri ve özellikle baharatları kullanmak olan, başlangıç, ana yemek ve tatlı tabaklarından her bir course için 7'şer adet hazırlanan, toplam 5 saat süren yarışmada BEÜ öğrencileri Batı Karadeniz yöresine ait siyez bulguru, karalahana, keş, Alparslan kestanesi, kiren, gibi ürünlerle oluşturdukları menü ile yarışmaya katılım sağladılar.
Yorumlar
Trend Haberler
Rakı Fiyatları 2024 - 35’lik, 50’lik, 70’lik Rakı Fiyatı
Yarın Ankara'da Okullar Tatil mi? Okula Bir Gün Ara mı Veriliyor? Meteoroloji'den Uyarı Geldi!
30 Nisan Salı Samsun'da Bölgesel Elektrik Kesintileri
2 Mayıs 2024 Perşembe Samsun'da Bölgesel Elektrik Kesintileri
LPG'ye Müjde! LPG'de Dev İndirim Bekleniyor!
3 Mayıs 2024 Cuma Samsun'da Bölgesel Elektrik Kesintileri