Büyük bir hızla milyonları aşan kullanıcı kitlesiyle heyecan yaratan BLUM coin bu sefer endişeye yol açtı. Telegram üzerinden kullanıcılarla buluşan Tap-2-Earn mantığıyla geliştirilen Blum kripto botunun hacklendiği haberleri panik yarattı.

Perşembe günü ortalığı karıştıran bir paylaşım ile olayın fitili ateşlendi. Platform, Rus sanatçı Pokras Lampas tarafından paylaşılan bir tweet'i retweet etti ve bu tweet topluluk içinde spekülasyonlara yol açtı. Oyuna girildiğinde "HACKED BY POKRAS LAMPAS" yani “POKRAS LAMPAS TARAFINDAN HACKLENDİ” ifadesiyle karşılaşan oyuncular dehşeye düştü.

Konu sonradan yapılan açıklama ile açıklığa kavuştu. Bunun hack temalı bir etkinlik olduğu ve sanatçı ile yapılan iş birliği kapsamında tasarımın değiştirildiği belirtildi. İş birliği kapsamında tıkla kazan temalı oyundaki kazancın 2 katına çıkarıldığı ifade edildi.

Kaligrafi sanatçısı ile yapılan iş birliği kripto topluluğu arasında kısa süreli de olsa endişeye yol açarken katılımcılar belki de ilk kez BLUM hacklenebilir mi sorusunu soruyor. Şimdilik böyle bir girişim söz konusu olmasa da projenin Telegram kanalı üzerinden yürütülmesi, bilgisayar korsanlığı saldırılarına karşı dikkatli olunması gerekliliğini doğuruyor.

BLUM coin’in hack iddiası ile projeye öfkelenen ve daha güvenilir girişimlere yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları, özellikle 3 isim üzerinde yoğunlaşıyor. Yapay zeka destekli WienerAI, PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan Pepe Unchained ve Vahşi Batı temalı köpek coin Shiba Shootout, en çok dikkat çeken coinlerden oluyor.

Yapay Zeka Destekli WienerAI 7 Milyon Doları Aştı

Meme coin konseptini yapay zeka teknolojisi ile buluşturan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satış etkinliğine adeta akın ediyor. İndirimli ön satış etkinliği ile düşük fiyatlardan token satın alan yatırımcılardan toplanan fonlar 7 milyon doları aşıyor.

WAI sembolü ile geliştirilen WienerAI token, topluluk odaklı yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Şeffaflığı ve güvenilirliği ile bilinen Ethereum blok zincirinde inşa edilen proje, staking özelliği sayesinde pasif gelir elde etme imkanı sunuyor.

Viral popülerliğin yanı sıra işlevsel bir coin olmak isteyen WAI tokenler, yapay zeka destekli bir yatırım partnerine güç veriyor. WAI token sahipleri, kripto yatırımları konusunda premium hizmetlerden faydalanabiliyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000726 dolar ödeyerek WAI tokene yatırım yapabiliyor. İşlem ücreti olmayan benzersiz bir deneyim sunan WienerAI, kripto yatırımı sürecini herkesin için anlaşılır hale getirmeyi amaçlıyor.

Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak indirimli WienerAI token ön satışına katılabiliyor.

Pepe Unchained Token 3 Milyon Dolara Koşuyor

Meme coin çılgınlığının bir numaralı ismi PEPE’ye seviye atlatan ve onu kendi zincirine kavuşturan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 3 milyon dolara koşuyor.

Ethereum Katman-2 teknolojisi sayesinde daha hızlı, verimli ve düşük maliyetli bir token projesi olarak geliştirilen PEPU tokenler, ETH’den 100 kat daha hızlı bir ekosistemin kilidini açıyor.

PEPE’yi Katman-1 teknolojisinin hantallığından kurtaran PEPU coin, 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara ayrılıyor. Mevcut aşamada tokene yatırım yapmak isteyenler 0,0082927 dolar ödüyor.

PEPU tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine gidiyor. Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor.

Katılımcılar, PEPU tokenlerini mevcut haliyle yüzde 713 APY ile stake edebiliyor. ETH bloğu başına staking ödülü ise 608,82 PEPU coin olarak belirleniyor. Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking ödüllerinin 2 yıla yayılacak şekilde dağıtılması planlanıyor.

Bir taraftan PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan diğer taraftan Ethereum ağının güvenliği ve şeffaflığı ile katılımcıları rahatlatan PEPU coin satın almak isteyenler, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak ön satış etkinliğine katılabilyior.

Shiba Shootout  Token 1 Milyon Dolara Yaklaşıyor

Dogecoin, Shiba Inu, Bonk ve dogwifhat gibi köpek temalı bir meme coin olarak karşımıza çıkan Shiba Shootout token ön satışı ilgi görüyor. Şu ana kadar toplanan fonların 1 milyon dolara yaklaştığı ön satış, fiyatlar artmadan Shiba Shootout token satın almak isteyen yatırımcılara hitap ediyor.

Projenin öne çıkan özellikleri arasında pasif gelir elde etme imkanı sunan “Kaktüs Staking”, ekstra bonus kazanmayı sağlayan “Tasarruf Çıkını” ve kripto topluluğu arasındaki iletişimi destekleyen 'Kamp Ateşi Hikayeleri' oluşumu bulunuyor.

Projeye güç veren ve popülerliğin yanı sıra işlevsellik kazanarak bir yönetişim tokeni olma yolunda ilerleyen Shiba Shootout tokenlerin yüzde 35’i ön satışa tahsis ediliyor. Aşamalı ön satış sayesinde yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde edebiliyor.

Katılımcılar, mevcut aşamada 0,0195 dolar ödeyerek SHIBASHOOT token satın alabiliyor. Ön satışa katılmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor.