Bodrum, Türkiye'nin güneybatısında yer alan bir tatil beldesidir.

 Bodrumun muhteşem plajları, turkuaz renkli suları ve tarihi mekanlarıyla ünlüdür. Bodrum'da her zevke ve bütçeye uygun birçok koy bulunmaktadır.

Bodrum KoylarıBodrum'un en popüler koylarından bazıları şunlardır:

Kargıcak Koyu: Adrasan'dan deniz yolu ile yaklaşık 300 m kadar uzaklıkta yer alan küçük bir koydur. Adrasan etrafında yer alan irili ufaklı koylardan yalnızca bir tanesi olan bu harika koy, tatil planlarınız arasında gidilip görülmeye değer yerler arasında muhakkak olmalı.

Kargıcak Koyu.-1
Gümüşlük Koyu: Sakin ve huzurlu bir koydur. Doğayla iç içe olmak ve kafa dinlemek için ideal bir yerdir.
 Gümüşlük Koyu-1Bodrum​​ Cennet Koyu:Bu koy, Bodrum'a giden hemen herkesin mutlaka uğradığı bir tatil bölgesidir. Bu güzel koyda denize girebilir, tekne turuna katılabilir, aile ve arkadaşlarınızla unutulmayacak anlar yaşayabilirsiniz. Bu koyda herhangi bir giriş ücreti ödenmediği için gençler arasında da oldukça popülerdir.

Cennet Koyu-2

Kissebükü Koyu: Karadan ulaşımın zor olduğu ancak teknelerin sıklıkla tercih ettiği Kissebükü Koyu’nda antik kalıntılarla doğa bir araya geliyor. Koyun etrafındaysa yerleşim ve yapılaşma olmadığından kendine has bir sakinliğe sahip.
Kissebükü Koyu
Mazı Koyu: Bodrum’a yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunan Mazı Koyu, Gökova Körfezi’nin yanında konumlanmış. Asırlık ağaçların gölgesinde yemyeşil bir doğa ile masmavi bir deniz sizi hızlıca kendine çekiveriyor. Mazı Köyü’nden denize doğru ilerlerken Hurma ve Çakılyalı koyları ile karşılaşacaksınız.
Mazı Koyu
Akvaryum Koyu: Suyunun tam bir kristal parlaklığına sahip olması ve büyüleyici doğası nedeniyle Akvaryum adını almıştır.

Akvaryum Koyu

Bodrum'daki koylara ulaşım:

Yerli ve yabancı turistler Yunan müziğiyle coştu Yerli ve yabancı turistler Yunan müziğiyle coştu

Bodrum'daki koylara karayolu veya denizyolu ile ulaşabilirsiniz. Karayolu ile ulaşım için arabaya veya minibüse binebilirsiniz. Denizyolu ile ulaşım için ise Bodrum'dan kalkan tekne turlarına katılabilirsiniz.

Bodrum'daki koylarda konaklama:

Bodrum'daki koylarda her zevke ve bütçeye uygun birçok konaklama seçeneği bulunmaktadır. Oteller, pansiyonlar, apart oteller ve villalar arasından seçim yapabilirsiniz.

Bodrum'daki koylarda yapılabilecek aktiviteler:

Bodrum'daki koylarda yüzmek, güneşlenmek, su sporları yapmak, tekne turu yapmak, doğa yürüyüşü yapmak ve kamp yapmak gibi birçok aktivite yapabilirsiniz.

Bodrum'a gitmek için en uygun zaman:

Bodrum'a gitmek için en uygun zaman ilkbahar ve sonbahardır. Bu mevsimlerde hava sıcaklığı idealdir ve turist kalabalığı daha azdır.