Dişi demir yumruklar, birçok kategoride ve kiloda rakiplerine ringi dar ederek kazandıkları 18 madalya ile önemli bir başarıya imza attı

İzmir Çeşme'de yapılan Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'na katılan Samsunlu boksörler, Türkiye'de elde edilmesi zor bir başarıya imza attı. Birçok kategoride ve kiloda rakipleriyle karşılaşan demir yumruklar elde ettikleri 18 madalya ile şampiyonaya damga vurdular.

Turnuvada Hamide Yavuz 50 kiloda Türkiye birincisi, Fatma Zehra Kol 54 kiloda Türkiye ikincisi, Aleyna Mırık 66 kiloda Türkiye birincisi, Hacer Lütfiye Korkmaz 46 kiloda Türkiye üçüncüsü, Büşra Taşdemir 48 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Yine aynı şampiyonada Havvanur En 57 kiloda Türkiye birincisi, İrem Uzun +90 kiloda İrem Uzun Türkiye birincisi, Gözde Özdemir 60 kiloda Türkiye birincisi, Melisa Yağmur Telli Türkiye birincisi, Neriman Istık ve Gamze Başar büyüklerde Türkiye birincisi oldu.

Gençlerde ise Şule Kabadayı ile Ayşenur Yılmaz Türkiye birincisi olmayı başardı. İrem Çise Dinler Türkiye üçüncüsü, Nagihan Keskin Türkiye üçüncüsü, Fatma Zehra Çelik 54 kiloda Türkiye üçüncüsü ve Merve Karaca 57 kiloda Türkiye üçüncüsü olan sporcular oldu.