Base ağının yeni yıldızı BRETT coin nedir ve nereden alınır? Meme coin çılgınlığı denilince akla ilk gelen isim olan PEPE coin’in en iyi arkadaşı olan BRETT coin, son dönemlerde en çok dikkat çeken kripto para birimlerinden biridir.

“Boy’s Club” çizgi romanındaki bir karakter olan ve kripto dünyasının kültürel ikonlarından biri haline gelen BRETT coin, yatırımcıların radarına takılan projeler arasındadır. Rahat tavırları ve video oyunlarına olan sevgisiyle bilinen bir karakterin tokenize versiyonu olan BRETT coin nedir ve nereden alınır inceleyelim.

BRETT Coin Nedir ve Nereden Alınır?

BRETT coin Base tabanlı bir meme coin projesidir. Belirlenmiş bir yol haritasından ziyade topluluk katılımı ve popülerlik ile kendi yolunu çizer. Kripto topluluğunun sadakati ve hacmi, BRETT coin’in borsa performansını etkiler.

Piyasa değeri açısından BRETT coin nedir ve nereden alınır gibi soruları olan yatırımcılar için analiz ve grafik platformu CoinMarketCap verilerine bakmak gerekir. Güncel verilere göre BRETT coin piyasa değeri 344 milyon dolar civarındadır. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla BRETT coin, 0,0403 dolardan işlem görmektedir.

Pek çok önde gelen platformda listelenen BRETT coin satın almak isteyen yatırımcılar, hem merkezi hem de merkeziyetsiz kripto para borsalarını kullanabilmektedir.

BRETT coin nedir ve nereden alınır sorularını yanıtladığımıza göre projenin performansına da göz atalım. Son 1 aylık performansında kırmızı alanda olan BRETT coin’deki düşüş, bu zaman dilimi için yüzde 36 civarındadır. Son 7 günde yüzde 11 civarında yükselmiş olsa da BRETT coin, Şubat ve Mart ayındaki performansından çok uzak bir trend takip etmektedir.

Bir süredir beklentileri karşılayamayan BRETT coin’den umudunu kesen yatırımcılar alternatif projelere yönelmektedir. Öne çıkan isimler arasında yer alan ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olan  Dogeverse, yapay zeka destekli köpek coin WienerAI ve Solana tabanlı Sealana, yatırımcıların dikkatini çekmektedir.

Dogeverse Ön Satışında Son Fırsat

Ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan Dogeverse token satın alma imkanı sunan 6 zincirli DOGE projesinde toplanan fonlar 20 milyon dolara yaklaşıyor. Yatırımcılar, yavaş yavaş sona gelen ön satıştaki fiyatlardan istifade etmek için hızlı davranıyor.

Dogeverse token, Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Polygon, Avalanche ve Base ağlarını bir araya getiriyor. Çok zincirli işlevsellik sunan Dogeverse token sahipleri, bu ağlar arasında hızlı, güvenli, düşük maliyetli ve kolay dolaşım imkanı buluyor.

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olan ve DOGE’yi tek zincirin ötesine taşıyan Dogeverse ön satışına katılmak isteyen kripto meraklıları, mevcut aşamada 0,00031 dolar ödeyerek yatırım yapabiliyor.

Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL ve kart işlemleri arasından birini seçerek ön satışa katılabiliyor. DOGEVERSE sahipleri dilerse staking özelliğinden de faydalanabiliyor.

WienerAI Token 2,5 Milyon Dolara Koşuyor

Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2,5 milyon dolara yaklaşıyor. Yapay zeka destekli WienerAI token, işlevsellik ile güçlendirilmiş bir meme coin projesi olarak konumlanıyor.

Yapay zekayı blok zinciri ile bir araya getiren WienerAI token, yatırım kararlarına destek olmak isteyen yenilikçi bir yatırım partneri olarak geliştiriliyor. WAI token sahipleri, işlem ücreti ödemeden ekosistemin avantajlarından faydalanabiliyor.

Token arzının yüzde 30’u ön satış etkinliğinde indirimli fiyatlardan yatırım yapmak isteyen kripto meraklılarına sunuluyor. Aşamalı bir etkinlik olarak planlanan ön satış, borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç imkanı sunuyor. WAI token sahipleri dilerse yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı da buluyor.

Bir sonraki fiyat artışı öncesinde mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000708 dolar ödeyerek WAI token satın alabiliyor. Katılımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor.

Sealana Ön Satışı 2 Milyon Dolara Dayandı

Solana tabanlı bir meme coin olan Sealana token satın almak isteyen yatırımcıların katıldığı ön satışta toplanan fonlar 2 milyon dolara dayanıyor. Popüler çizgi dizi South Park’taki Gamer Guy isimli karakterden esinlenilerek tasarlanan Sealana, Solana ağındaki sıradaki büyük meme coin projesini bulmak için dijital dünyada vakit geçiriyor.

Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirmek ve annesinin bodrumundan kurtulmak için çalışan ve bu esnada yatırımcılarını zengin etmeyi amaçlayan Sealana token ön satışı yoğun ilgi görüyor. Bağış odaklı ön satışta yatırımcılar belirtilen kripto cüzdana SOL göndererek sıradaki SLERF veya BOME olma potansiyeli taşıyan SEAL tokene yatırım yapabiliyor.

Proje sayfasına göre SEAL token 0,022 dolardan fiyatlanıyor. Etkinlik bitiminde SEAL tokenlerin yatırımcıların cüzdanına gönderilmesi planlanıyor. Solana tabanlı meme coinler piyasaların aksine iyi performans gösterirken etkinlik bitiminde gerçekleşecek Sealana borsa listelemelerinin, öncüllerinin önüne geçmesi umut ediliyor.

Bu yazıda hem BRETT coin nedir ve nereden alınır sorularını yanıtladık hem de BRETT alternatifi projelere göz attık.