MUHAMMET KARAVUŞ’TAN GÜMÜŞ MADALYA

JUDO’DA ALTIN MADALYANIN ADRESİ DEĞİŞMEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Spor adına mücadele eden sporcular, 24-26 Mayıs tarihleri arasında yapılan U23 Avrupa şampiyonası ile Türkiye Şampiyonlarında 1 altın ve 1 gümüş madalya kazandılar.

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcu Muhammet Karavuş, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan da düzenlenen U23 Serbest güreş Avrupa şampiyonasından final maçında Rus rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

RAKİPLERİNE BÜYÜK ÜSTÜNLÜK KURDU

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAMDA ULAŞIM DESTEĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAMDA ULAŞIM DESTEĞİ

24-26 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan da düzenlenen ve 31 ülkeden toplam 365 sporcunun katıldığı U23 Serbest güreş Avrupa şampiyonasında, Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü güreş sporcusu Muhammet Karavuş 57 kg da Avrupa 2.si oldu. Muhammet Karavuş, şampiyonada Belaruslu rakibi 15-5 yendi yarı finalde ise Ukraynalı rakibini 10-0 yenerek adını finale yazdırdı. Final maçında ise Rus rakibine 8-3 yenilerek gümüş madalya kazandı.

JUDO’DA ALTIN MADALYA ORDU’YA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Judo Takımı, 25-26 Mayıs tarihleri arasında Uşak ilinde gerçekleştirilen Minikler Judo Türkiye Şampiyonasında altın madalyanın sahibi oldu.

71 ilden yaklaşık 1433 sporcunun katılımıyla Merkez Yeni Spor Salonunda gerçekleşen minikler judo Türkiye Şampiyonası’nda Ordu Büyükşehir Belediye Spor kulübü sporcumuz İrem incir +57 kg da Türkiye şampiyonu oldu.

Editör: Arda KERSU