CarrefourSA'da yaz çılgınlığı sürüyor! Uygulamaya özel ücretsiz teslimat ve CarrefourSA Kart ile Yudum zeytinyağlarında %25 indirim fırsatını kaçırmayın.


CarrefourSA, yaz sezonunda müşterilerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. CarrefourSA.com ve mobil uygulama üzerinden yapılacak alışverişlerde, uygulamaya özel ücretsiz teslimat avantajı ile yaz fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Yudum Zeytinyağlarında Büyük İndirim

Yaz çılgınlığı kapsamında Yudum zeytinyağı çeşitlerinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel %25 indirim fırsatı sunuluyor. İşte fırsatlar:

  • Yudum Egemden Riviera Zeytinyağı 1 Litre: 349,95 TL
  • Yudum Egemden Riviera Zeytinyağı 2 Litre: 644,5 TL
  • Yudum Egemden Natürel Sızma Zeytinyağı 500 ml: 232,95 TL

Ücretsiz Teslimat Avantajı

CarrefourSA’nın uygulamasını kullanarak yapacağınız alışverişlerde, ücretsiz teslimat hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu yaz fırsatlarını değerlendirmek için CarrefourSA mobil uygulamasını indirerek, alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

CarrefourSA Kart ile Daha Fazla Avantaj

CarrefourSA Kart ile yapacağınız alışverişlerde ekstra indirimler ve avantajlar sizleri bekliyor. Yudum zeytinyağlarında sunulan %25 indirim fırsatı ile birlikte, CarrefourSA Kart sahipleri daha fazla tasarruf edebilecek.

Carrefour Sa

Erzincan’da milli maç heyecanı yaşandı Erzincan’da milli maç heyecanı yaşandı

CarrefourSA'da yaz çılgınlığı sürerken, uygulamaya özel ücretsiz teslimat ve Yudum zeytinyağlarında CarrefourSA Kart’a özel %25 indirim fırsatını kaçırmayın. Alışverişinizi kolayca yapın ve bu yazın keyfini çıkarın!